W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Digitale scoreborden geleverd bij profclub DAC 1904

FC DAC 1904 is een Slowaakse voetbalclub uit de stad Dunajská Streda. De club komt uit in de hoogste divisie van Slowakije en is de laatste jaren heel actief met het uitbreiden en professionaliseren van haar sportfaciliteiten. Enkele jaren geleden bracht een delegatie een bezoek aan trainingscomplex ‘De Toekomst’ van AFC Ajax waarna contact is gelegd met W&H Sports voor de gehele inrichting van het stadion en het jeugd- en trainingscomplex.

De Slowaakse club kan zich met haar jeugd- en trainingscomplex inmiddels meten met de beste sportfaciliteiten in de voetbalwereld. Voor stadion DAC Arena hebben wij inmiddels de stadiondoelen, 12 meter dug-outs en een dug-out voor de 3e official mogen leveren onze bijdrage voor het jeugd- en trainingscomplex zijn: een boardingveld, de volledige inrichting van alle velden (waaronder wedstrijddoelen, dug outs en verplaatsbare doelen), outdoor fitnesstoestellen, gaaslockers en de inrichting van een powerhill.

Scoreborden

Onlangs kregen wij de vraag om digitale scoreborden te leveren in Dunajská Streda en deze zijn inmiddels in gebruik genomen. De scoreborden zijn voorzien van rode led-cijfers ( ULTRA BRIGHT ) met een grootte van 450 mm. Dit type scorebord is voorzien van 6 cijfers voor een weergave van de speeltijd in minuten en seconden en de weergave van de score. De afmetingen van het digitale scorebord zijn 2900x700x110 mm (bxhxd) en is voorzien van een aluminium behuizing met polycarbonaat voorplaat. De scoreborden zijn draadloos aan te sturen met een afstandbediening.