W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Discuskooi in schroeffundaties voor AV Generaal Michaëlis

In navolging van World Athletics publiceert de Atletiekunie tweejaarlijks een nieuw wedstrijdreglement. Door deze veranderingen in reglementen zijn atletiekverenigingen soms genoodzaakt om aanpassingen te doen aan het bestaande atletiekmateriaal. Om aan de reglementen te kunnen voldoen, is er bij Atletiekvereniging AVGM een nieuwe discuskooi geleverd en gemonteerd.

In opdracht van de Gemeente Best is er op de accommodatie van de atletiekvereniging Generaal Michaëlis een beschermkooi voor discuswerpen geplaatst. Deze kooi heeft een hoogte van 6 meter en voldoet aan de eisen van de IAAF. De beschermkooi is geplaatst door middel van een innovatieve fundatiemethode. Naast de discuskooi hebben wij ook een springbakafdekking mogen leveren!

Schroeffundatie

Normaliter worden grondpotten in betonfundaties aangebracht maar hier is gekozen voor een innovatieve fundatiemethode met schroeffundaties. De voordelen hiervan zijn als volgt: het is kosten- en tijdbesparend, er hoeft niet gegraven te worden, er is geen beton nodig, milieuvriendelijke fundatiemethode, lange levensduur en niet geheel onbelangrijk: een schroeffundatie kan worden hergebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze methode? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en kunnen u van deskundig advies voorzien. Je kunt onze projecten ook volgen via onze FacebookpaginaInstagram of nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Producten in dit artikel