W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Diverse kleedkamers opgeknapt

De kleedkamers spelen een belangrijke en centrale rol binnen de voetbalvereniging. Het is een ontmoetingsplaats voor leden en bezoekers. De uitstraling is bepalend voor de uitstraling, (kleedkamer)sfeer en gezelligheid rondom de club. Er zijn kleedkamers die al meer dan 20 jaar dienst doen als de vaste kleedruimte voor clubleden. Maar er komt een moment dat de kleedkamer haar beste tijd heeft gehad. De douches zijn koud, de zweetlucht permanent, de zitbanken doorleefd en de vloertegels verkleurd. Dat is het moment waarop de meeste verenigingen zich gaan oriënteren op een nieuwe inrichting. VPV Purmersteijn, UNI Timmerwerken en RKVV Westlandia kozen onlangs voor zo’n nieuwe kleedkamerinrichting!

VPV Purmersteijn

Bij Purmersteijn zijn er onlangs een hoop werkzaamheden verricht. Met name de kleedkamers zijn grondig onder handen genomen. Met de zelfredzaamheid van de vrijwilligers hebben zij enkele mooie kleedkamers op weten te leveren. Wij zijn trots op de samenwerking en tevens blij om iets betekent te kunnen hebben.

UNI Timmerwerken

In samenwerking met UNI Timmerwerken hebben wij kleedkamerbanken inclusief tribunestoelen en lockers mogen leveren. De lockerkasten zijn voorzien van een pincodeslot waardoor alle spullen veilig en netjes opgeborgen kunnen worden.

RKVV Westlandia

Westlandia heeft de tribunestoelen gebruikt om de kleedkamers van een optische upgrade te voorzien! Iets wat wij steeds vaker tegenkomen. Door de stoelen in hun eigen clubkleuren te bestellen, hebben de kleedkamers een professionele uitstraling gekregen.

Meer weten over kleedkamerinrichting?

Klik hier voor ons aanbod in kleedkamerinrichting! Voor vragen kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected].