W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Bestel een CardiAid Sport AED en ontvang een gratis AED rugtas

CardiAid – Sport AED

Jaarlijks krijgen ruim 16.000 mensen in Nederland een hartstilstand buiten het ziekenhuis: thuis, op het werk, in het winkelcentrum of op het sportveld. Bijna de helft van de slachtoffers kan een hartstilstand overleven wanneer hulpverleners bij het reanimeren gebruik kunnen maken van een AED, een draagbaar toestel dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. De eerste 6 minuten zijn hierin cruciaal. Wanneer iemand dan start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst. Elke seconde telt! Iedere minuut neemt de overlevingskans van het slachtoffer af met 10%.
Helaas zijn er nog veel locaties waar geen AED hangt. Omdat de aanwezigheid van een AED van levensbelang is, willen wij jullie, in samenwerking met CardiAid, informeren over het belang van de aanwezigheid van de meest gebruiksvriendelijke AED op de sportvereniging. Reanimatie verdubbelt namelijk de overlevingskans van slachtoffers! Als je een AED bij je hebt, kun je direct helpen. Het draagbare apparaat analyseert het hartritme en geeft opdrachten aan jou als hulpverlener. Ook zonder enige kennis kun je dus een leven redden.

 Hoe veilig is jouw buurt? Klik hier en doe de check!

Wij bieden een aantrekkelijke huurconstructie aan waarmee je al voor €1,- per dag voorzien bent van een AED, inclusief service en garantie. Ook kun je een AED kopen vanaf €1.299,-. Wil je meer informatie? Hier vindt u alles over de CardiAid. Ook kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0252 – 683 300.

Daypack AED

De Daypack AED is een smalle, compacte en waterafstotende AED-Tas met een variabele binnenruimte. De AED is met een quick-access vak snel een gemakkelijk te pakken zonder de hele tas te hoeven openen. Met de PAX zuurstoffleshouder kun je een zuurstoffles van 0,8L meenemen in de tas. De overige materialen zoals een sport EHBO set kun je in de bijgeleverde binnentasjes opbergen. De rugtas is uitgerust met een ergonomische achterzijde en draagbanden waardoor de tas eenvoudig en langere tijd te dragen is. 

Waarom kiezen voor CardiAid?

CardiAid is het perfecte voorbeeld van Duitse degelijkheid, namelijk: stevig en betrouwbaar. Waar anderen AED’s alleen binnen te gebruiken zijn, biedt de CardiAid dankzij zijn hoge IP waarde een optimale bescherming tegen water en stof. Waardoor zowel binnen- als buitengebruik mogelijk is! Daarnaast is deze AED ook erg gebruiksvriendelijk. Bij het openen van de klep schakelt het apparaat meteen aan. Verder zorgen de duidelijke audio instructies voor een optimale begeleiding voor hulpverleners (ook in donkere en luide omgeving). CardiAid biedt controles en onderhoud aan door gecertificeerde monteurs. Hierdoor zal de CardiAid altijd inzetbaar zijn. Bij elke servicebuurt zal er een schoktest uitgevoerd worden en de batterij en pads vervangen. Ook na het gebruik van de AED biedt CardiAid zijn service aan. Een trauma psycholoog kan ingezet worden, de ECG (ElektroCardioGram) wordt uitgelezen en proactief aangeboden aan hulpdiensten na iedere inzet.

De actie

Vanaf 23 oktober tot en met 6 november zal bij de aankoop van een Sport AED een AED rugtas geleverd worden. De PAX Daypack zal eenmalig, bij de eerst verkochte Sport AED, uitgerust worden met een sport EHBO set ter waarde van €40. Was u er niet snel genoeg bij? Wanneer u de Sport AED aanschaft binnen de actieperiode krijgt u 50% korting op de PAX Daypack. Zowel met als zonder EHBO set. Is deze opvallende medische tas handig voor uw sportclub, school of andere sportomgeving? Neem dan contact met ons op of bestel hier uw CardiAid!