W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Eerste Padel SportBox in Amsterdam een groot succes

Bekijk hier hoe de SportBox – XS-padel werkt!

Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is. Er komen dan ook steeds meer padelbanen bij zowel in de openbare ruimte als bij tennisverenigingen.

Ook in de gemeente Amsterdam zijn inmiddels op verschillende locaties padelbanen gefaciliteerd en dat worden er in de toekomst alleen maar meer. Ook in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland zijn 2 padelbanen aangelegd. Om de gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft de gemeente Amsterdam als eerste gekozen voor onze SportBox – XS-padel.

Een compacte opslagruimte die speciaal ontwikkeld is voor padel, met ruimte voor vier padelrackets en verschillende ballen. Optioneel kan de SportBox – XS op een standaard geleverd worden, wat in deze situatie ideaal is. Iedereen die padel wil spelen, kan via de SportBox app de padelrackets en ballen reserveren. Er hoeft dus niemand op locatie te zijn en tijdens de openingstijden van de padelbanen kunnen de rackets en ballen gebruikt worden. De box is nu een aantal weken in gebruik en tot dusver wordt deze veelvuldig gebruikt.

Wat is de SportBox precies?

De SportBox is een opslagruimte voor fitness- en trainingsmaterialen die op verschillende plekken kan worden geplaatst. Gebruikers kunnen zich registreren via een app en middels een app & move concept kunnen gebruikers de box openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. SportBox is verkrijgbaar in vier varianten; Bij de original en light (afmetingen b 1375 x d 840  x h 1250 mm) is de box uitgerust met sportmaterialen naar keuze. Bij de SportBox – XS (afmetingen b 572 x d 416 x h 452.5 mm) is er ruimte voor kleine of enkele materialen. De SportBox – XS-padel (zelfde afmetingen als de SportBox – XS) is speciaal ontworpen voor de padelsport en geschikt om padelrackets en ballen in op te slaan.

Kortom, legio mogelijkheden en een mooie manier voor gemeenten of verenigingen om haar inwoners of leden op elk moment de mogelijkheid tot gevarieerd sporten te bieden.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Haal meer uit je sportlocatie met een SportBox!

Het sportlandschap is aan het veranderen. Buiten en op eigen initiatief sporten wordt steeds populairder. Steeds vaker zie je buiten mensen in groepsverband…

SportBox in Leiden zorgt voor sportiviteit en saamhorigheid

Door middel van een SportBox zijn altijd de juiste sportmaterialen beschikbaar en kan de sportlocatie multifunctioneel gebruikt worden. De gemeente Leiden heeft gekozen…