W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports event bij Friendship Sports Centre

Friendship Sports Centre W&H Sports is special friend van het Friendship Sports Centre, hét enige sportcentrum in Europa dat volledig is uitgerust voor mensen met een beperking. Om voor dit mooie project aandacht te genereren organiseerden wij op 24 mei jl. voor onze relaties een event bij dit sportcentrum.

Naast een presentatie van oprichter Dennis Gebbink en een rondleiding, was er ook een demonstratie van een nieuwe fundatiemethode te zien. Tijdens deze demonstratie hebben wij volleybalpalen in grondpotten met schroeffundatie geplaatst en kon live worden gezien dat dit een zeer stabiele fundatiemethode is ten opzichte van verlengde grondpotten en een milieuvriendelijker alternatief is ten opzichte van grondpotten in betonfundaties. Wij schonken deze dag de set volleybalpalen aan Friendship Sports Centre.

Daarnaast hebben wij die dag onze nieuwe afdekker voor afwateringsgoten gepresenteerd. Het is een stalen afdekker waardoor het probleem dat bij onderhoud van een atletiekbaan de huidige deksels vaak stuk gaan, is verholpen.

 

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag en willen wij alle aanwezige relaties bedanken voor de aanwezigheid!

Voor een kijkje op de website van Friendship Sports Centre, klik hier!