W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

FC Lisse investeert in nieuwe tribunestoelen

Derde divisionist FC Lisse staat aan de vooravond van grote nieuwbouwplannen. Al jaren wordt er met de gemeente gesproken over eventuele nieuwbouwplannen en een realisatie lijkt steeds dichterbij te komen. Voordat het zover is, heeft de club reeds besloten om de bestaande tribune te voorzien van een renovatie. Vorige week werd de tribune opgeleverd en wat ons betreft mag het eindresultaat er zeker zijn!

Enkele maanden geleden is de renovatie van de verouderde zittribune opgepakt door de onderhoudsploeg van de Zuid-Hollandse voetbalvereniging. Na eerdere herstelwerkzaamheden en een frisse verfbeurt zijn er inmiddels ook ruim 450 CR4 tribunestoelen geplaatst. De verouderde zittribune was nodig toe aan een opknapbeurt. Enkele weken geleden zijn de werkzaamheden voortvarend opgepakt door de eigen onderhoudsploeg. Na weken hard werken is het resultaat duidelijk zichtbaar geworden.

De recente verbouwingen kwamen voort uit de grotere, toekomstige nieuwbouwplannen van de 3e divisionist. Men twijfelde om een geheel nieuwe tribune te bouwen óf de bestaande te renoveren. Uiteindelijk is besloten om de huidige tribune op te knappen en te voorzien van nieuwe tribunestoelen, die het geheel een professionele uitstraling geven. Dit betekent dat de optie om kort na de nieuwbouw een overkapte zittribune te maken volledig van de baan is. Vorige week rondde de onderhoudsploeg de laatste werkzaamheden af en het resultaat mag er zeker zijn! Een mooi voorbeeld van zelfwerkzaamheid!

Producten in dit artikel