W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

FIFA Goal Projects en W&H Sports leveren in Tsjaad

Tsjaad

Tsjaad, officieel de Republiek Tsjaad, is een land dat zich in het midden van het Afrikaanse continent bevindt. Het grenst aan Libië, Soedan, Centraal-Afrikaanse Republiek, Kameroen, Nigeria en Niger. Het land heeft zich nog nooit weten te kwalificeren voor het WK of de Afrikaanse Wereldbeker. Voor het FIFA Goal Projects een reden om het land te ondersteunen.

FIFA Goal Projects

Het Goal Project werd geïnitieerd in 1999. Na een lange geschiedenis van ontwikkelingswerk bij de FIFA, luidde de lancering van het Goal Project een nieuw tijdperk in dat samenviel met het nieuwe millennium. Het FIFA Goal Project biedt op maat gemaakte programma’s die zijn afgestemd op de behoeften van het betreffende land en wordt vervolgens uitgevoerd door FIFA-experts in nauwe samenwerking met de nationale bonden.

In opdracht van FIFA Goal Projects en in samenwerking met EdelGrass is er een nieuw kunstgrasveld opgebouwd in Moundou. Voor dit project waren wij verantwoordelijk voor het leveren van wedstrijddoelen, trainingsdoelen, dug-outs en hoekvlaggen. De materialen zijn per container richting het Afrikaanse land verscheept en ter plekke op vakkundige wijze geïnstalleerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze buitenlandse projecten? Kijk dan eens op onze projectenpagina. Wij denken graag mee en voorzien tevens graag in oplossingen! U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel