W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Fit For Free en SportCity zijn klaar om open te gaan!

Vanaf 1 juli jongstleden mogen de sportscholen weer open. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat minder mensen tegelijk kunnen sporten, omdat er anderhalve meter afstand gehouden moet worden.

De ketens Fit For Free en SportCity hebben er daarom voor gekozen covers te bestellen voor over sommige van hun apparaten. Zo is het mogelijk op een fraaie en overzichtelijke manier aan te geven welke apparaten wel en welke niet gebruikt kunnen worden. De covers zijn ook ideaal voor theaters, bioscopen en andere bedrijven met publieke stoelen of apparaten. Ze zijn wasbaar en kunnen bedrukt worden met elke gewenste boodschap waardoor de bezoeker op een unieke manier wordt geconfronteerd met de boodschap.

Stoelhoezen

Om de veiligheid en hygiëne van bezoekers in acht te nemen, kunnen wij naast de covers ook stoelhoezen verzorgen. Deze wasbare hoezen (stoelovertrekken) kunnen geheel op maat gemaakt worden en worden voorzien van elke gewenste boodschap. De hoezen zijn voor verschillende stoelen te gebruiken en multi-inzetbaar.

Interesse?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen? Een van onze medewerkers staat je graag te woord. Wij zijn te bereiken via 0252-683300 of je kunt een mail sturen naar [email protected].

Producten in dit artikel