W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gaaslockers blijken de oplossing

FC DAC 1904

Bij veel verenigingen zal het een bekend fenomeen zijn. Dure spullen verdwijnen, beschimmelen of worden simpelweg gestolen. FC DAC 1904, de huidige club van Peter Hyballa (voormalig NEC-trainer), liep tegen dezelfde problemen op en zocht naar een functionele én esthetische oplossing om materialen op te kunnen bergen/borgen. In hun zoektocht naar die oplossing kwamen zij terecht bij de gaaslockers van W&H Sports. In samenspraak met de club is er een kast samengesteld die volledig aansluit op de wensen van de club. Er is gekozen voor 4 units met een totaal van 14 lockers die volledig voorzien zijn van een witte coating. De kasten komen terecht in het fitnesscentrum van de club.

GaaslockersGaaslockers van W&H Sports

De laatste periode zijn er steeds meer verenigingen die kiezen voor de gaaslockers van W&H Sports. Zo hebben wij deze gaaslockers o.a. bij de Hattemse HC en sporthal De Weeren in Amsterdam mogen installeren. Wij leveren ballenlockers, materiaallockers, golflockers en teamlockers voor het opbergen van tassen, ballen en overig trainingsmateriaal voor sportverenigingen en sporthallen. Onze lockers worden veel toegepast voor voetbal, hockey, golf, cricket, honk- en softbal en zijn ideaal voor het veilig opbergen van diverse materialen. De gaaslockers zijn modulair opgebouwd en zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Uiteraard kunnen wij ook de gehele montage verzorgen!

Oplossing op maat

Elke ruimte is anders en elke klant heeft andere wensen. Daarom denkt W&H Sports graag mee en bieden wij met genoegen oplossingen op maat. Heeft uw club ook behoefte aan een opbergsysteem dat veilig en hufterproof is? Kijk dan snel even op onze productpagina voor gaaslockers.