W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Geïnvesteerd in kwaliteit? Dat betaalt zich nu uit!

Ook dit aluminium voetbaldoel valt onder ons kwaliteitsconcept, te herkennen aan ons kwaliteitssymbool.

In 2012 hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ in het leven geroepen. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN). Deze producten zijn onder andere te herkennen aan ons kwaliteitssymbool. Voor de opdrachtgever is dit een stukje zekerheid om te investeren in kwaliteit.

Aluminium sport- en inrichtingsmaterialen

Op het gebied van de aanschaf van sport- en inrichtingsmaterialen is er veel keuze. Bij veel keuze is er ook vaak verschil in kwaliteit aanwezig. Daar het kwaliteitsverschil aan de buitenkant niet altijd zichtbaar is, wordt er snel voor de goedkopere variant gekozen. Maar in deze is goedkoop uiteindelijk toch duurkoop.

Wij merken namelijk dat de investering in duurdere materialen zich bij verenigingen en gemeenten uitbetaald. Na 8 tot 10 jaar worden de kunstgrasvelden vervangen en blijken onze inrichtingsmaterialen nog prima te voldoen. De aluminium voetbaldoelen, hockeydoelen en dug outs met ons kwaliteitsconcept hoeven nog niet vervangen te worden en zijn dus zeer geschikt voor langdurig gebruik. Een iets hogere investering bij aanschaf is uiteindelijk goedkoper vanwege de langere levensduur.

Veilige sportomgeving

Naast duurzaamheid staat ook veiligheid bij ons voorop. De constructies van onze sport- en inrichtingsmaterialen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en in combinatie met het langdurig gebruik, kunnen wij hiermee zekerheid bieden voor een zo veilig mogelijke sportomgeving.

Lees hier meer ➥ kwaliteitsconcept.

 

Misschien vind je dit ook interessant:

Goedkope voetbalgoals zijn duurkoop!

Goedkope voetbalgoals Op de lange termijn zul je er achter komen dat goedkoop duurkoop is geweest, omdat de goedkopere voetbalgoals eerder en dus…