W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gerecyclede bloembakken; nieuw in het GreenMatter assortiment!

De circulaire inrichtingsmaterialen van GreenMatter zijn al langere tijd op verschillende sportparken in Nederland te vinden. Tot nu toe altijd in de vorm van kantplanken, parkbanken en picknicksets. Maar sinds kort kunnen opdrachtgevers ook kiezen voor een nieuw product, namelijk: bloembakken. Deze zorgen niet alleen voor verfraaiing van het sportpark maar kunnen ook ter afzetting dienen bij evenementen.

Zo heeft de Gemeente Amsterdam ervoor gekozen om in totaal 16 nieuwe, gerecyclede bloembakken aan te schaffen. Tien zullen er op het sportpark van hockeyvereniging Athena terechtkomen. De overige zes bloembakken zullen geplaatst worden op Sportpark Bijlmer. Daarmee heeft de Gemeente Amsterdam opnieuw naar mogelijkheden gekeken om de kunstgras afvalberg te verkleinen.

De Greenmatter bloembakken

De gerecyclede ‘GreenMatter‘ bloembakken zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). Na einde levensduur is deze 100% recyclebaar en heeft een minimale verwachte technische levensduur 50 jaar. Verkrijgbaar in de afmetingen 100 x 100 x 100 cm en 100 x 75 x 100 cm. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

Producten in dit artikel