W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Picknicktafels en parkbanken van gerecycled kunstgras naar Breda en Rotterdam

Zo vlak voor het einde van dit jaar mogen wij nog een aantal picknicktafels en parkbanken leveren van gerecycled kunstgras. Het grootste gedeelte van de levering zal zo snel mogelijk richting Rotterdam worden getransporteerd en het overige gedeelte komt in Breda terecht. Wij danken onze opdrachtgevers gemeente Breda en Sportbedrijf Rotterdam voor het vertrouwen!

De gerecyclede picknicktafel (2 banks) en parkbank ‘GreenMatter‘ in vrijstaande uitvoering zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De parkbank in een te verankeren uitvoering wordt als bouwpakket geleverd. De parkbank is staalversterkt en UV-resistent. Na einde levensduur zijn deze 100% recyclebaar. Beide producten hebben een minimale verwachte technische levensduur 50 jaar.  Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

GreenMatter

Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval maar wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe sportgerelateerde producten met als streven om 100% circulair met elkaar te zijn. Wij hebben GreenMatter samen met Lankhorst Recycling Products ontwikkeld. Wij hebben ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Download hier de digifolder Greenmatter!

Producten in dit artikel