W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Goedkope voetbalgoals zijn duurkoop!

Tegenwoordig heb je bij de aanschaf van producten veel keus, zo ook bij het kopen van voetbalgoals. Bij veel keus is er vaak verschil in kwaliteit aanwezig, maar iemand die niet dagelijks bezig is met de aanschaf van voetbalgoals, kiest vaak voor een goedkope variant. Deze keuze wordt dan gemaakt omdat de goals er aan de buitenkant hetzelfde uitzien en het kwaliteitsverschil dus niet zichtbaar is. Waarom dan wel kiezen voor een duurder doel?

Goedkope voetbalgoals

Op de lange termijn zul je er achter komen dat goedkoop duurkoop is geweest, omdat de goedkopere voetbalgoals eerder en dus vaker vervangen moeten worden. Naast de duurzaamheid zijn de ‘duurdere’ voetbalgoals ook nog eens een stuk veiliger. Niemand wil onveilige situaties op het sportcomplex waarbij er bijvoorbeeld opeens een goal in elkaar zakt omdat die gescheurd is bij de gelaste onderdelen.

Aluminium voetbalgoal

In het kader van ons kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ bieden wij maar liefst 8 jaar lang garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium goals. In tegenstelling tot de goedkope voetbalgoals, zijn alle voetbalgoals die wij aanbieden volledig gelast. Daarnaast zijn ze inwendig versterkt en voorzien van een extra versterking van de verbinding tussen de palen en doellat. Dit is iets wat je niet ziet, maar zeer waardevol is voor het lang(er) meegaan van de goals.

Referenties

Naast veel voetbalgoals bij amateurverenigingen zoals FC Lisse en Koninklijke HFC worden er in de Eredivisie bij onder andere Ajax, Feyenoord en AZ ook veel doelpunten gemaakt in voetbalgoals die bij ons vandaan komen. Met dank aan de ingefreesde netbevestiging inclusief de optionele netborging kan het doelnet niet meer loskomen uit de netbevestiging. Ook heb je geen last meer van scherpe of roestende haken en uitstekende delen (letselgevaar).

Kortom, ga voor de lange termijn en kies niet meteen voor het goedkoopste voetbalgoal wat je tegenkomt. Doe het in één keer goed, dan is het doel uiteindelijk goedkoper.