W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

GreenMatter toegetreden tot ESTC EMEA Synthetic Turf Council

ESTC is dé branchevereniging voor de kunstgrasindustrie en heeft zich ten doel gesteld de kunstgrasindustrie onder de aandacht te brengen, te laten groeien en verder te ontwikkelen.

ESTC EMEA Synthetic Turf Council, voorheen bekend als ESTO, is de branchevereniging voor de kunstgrasindustrie en heeft de visie om als forum te dienen voor de promotie, ontwikkeling, groei en belangenbehartiging van de kunstgrasindustrie. ESTC is de stem van de industrie en wil haar rol vervullen door middel van een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen, zijnde leden, eindgebruikers, sportbesturen en wetgevers.

De branchevereniging richt zich op de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door middel van een partnerschap met STC in Noord-Amerika helpt ESTC haar leden bij het realiseren van een wereldwijd bereik. Op lokaal niveau werkt de organisatie nauw samen met lokale brancheorganisaties om haar doelstellingen te bereiken.

Met trots kunnen wij mededelen  dat wij (GreenMatter) vanaf nu lid zijn van ESTC. Een nieuwe, volgende stap in onze groene missie!

Benieuwd naar onze GreenMatter-producten? Klik op deze link!

 

Producten in dit artikel