W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

GreenMatter wordt exclusief distributeur van FormaTurf producten in Nederland

Hierbij kondigen wij de samenwerking aan tussen FormaTurf en GreenMatter voor de Nederlandse markt. FormaTurf – onderdeel van Sport Group – zet zich, net als GreenMatter in voor de duurzame recycling van kunstgras.

Het doel is om samen de uitdagingen aan te gaan die samenhangen met het toenemende aantal afgedankte kunstgrasvelden. Met dit in gedachten zal GreenMatter de exclusieve distributeur zijn van de innovatieve FormaTurf producten in Nederland. Deze producten ontstaan door holistische recycling van alle componenten van een kunstgrasveld door middel van het innovatieve FormaTurf aptrusie proces, een combinatie van extrusie en persen van producten.

FormaTurf en GBN-AGR hebben een intentieverklaring getekend om hun krachten te bundelen in de ontwikkeling van kunstgras recycling infrastructuur en technologie in heel Europa. FormaTurf bouwt momenteel de eerste kunstgras recycling fabriek in Essen, Duitsland.

Jij bent van harte welkom om FormaTurf te bezoeken op de FSB beurs in Keulen van 26 oktober tot 29 oktober aanstaande op de Polytan stand in hal 10.1, stand C010 / DO11. Verder zullen we 90 minuten op het podium aanwezig zijn met boeiende presentaties, interviews en paneldiscussies op dinsdag 26 oktober 2021 van 11:00 – 13:30 uur en op woensdag 27 oktober 2021 van 13u00 – 14u30 op de stand van FSB Sportnet, hal 10.1, stand E70. Het FormaTurf-evenement zal worden gepresenteerd door de bekende TV-sportpresentator en -commentator Tom Bartels. GreenMatter is ook op de beurs aanwezig van 27 oktober t/m 29 oktober.