W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Het groene fitnesspark!

Het groene fitnesspark is beschikbaar in de standaard configuraties biceps, cirkel en slang, maar ook zelf samen te stellen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun tijd in te delen en te bepalen wanneer zij willen sporten. Er zijn tal van mogelijkheden om laagdrempelig te sporten. Een manier is door gebruik te maken van de faciliteiten die een gemeente aanbiedt.

In veel gemeenten nemen de buiten fitnessparken toe en ook de populariteit hiervan. Sinds kort kan er ook gekozen worden voor het groene fitnesspark. Dit is een duurzaam park beschikbaar in verschillende configuraties of zelf samen te stellen. De fitnesstoestellen zijn de multifunctionele trainingstoestellen van Dr. Wolff. Deze zijn ontwikkeld volgens een sportwetenschappelijk trainingsconcept voor trainen in de buitenlucht. Op ieder toestel kunnen complete trainingsprogramma’s worden uitgevoerd. Door de moderne uitstraling van deze toestellen van edelstaal, passen deze in iedere omgeving (park, openbare ruimte, enzovoort).

De toestellen worden geplaatst op GreenMatter fitnessvlonders, vervaardigd van gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden en zijn aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Outdoor fitness beweegpark in Amsterdam

De outdoor fitness toestellen van de Dr. Wolff lijn zijn geplaatst op de groene fitnessvlonders van GreenMatter. Dr. Wolff is een Duitse deskundige…

Nieuwe lijn outdoor fitnesstoestellen Dr. Wolff op ‘groene’ vlonders

De verschillende toestellen zijn geplaatst op Sportpark ’t Loopveld en binnenkort ook op Sportpark Middenmeer. Het voordeel is dat deze toestellen op de…