W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Het sportseizoen van team W&H Sports

Het is weer tijd voor een evaluatie van het sportseizoen van team W&H Sports. Onze collega’s ademen namelijk sport en wij willen jullie onze sportieve hoogtepunten daarom ook niet onthouden.

Harm speelde dit seizoen voor FC Lisse O23, uitkomend in de 1e divisie. Een ijzersterk seizoen van Harm wordt beloond. Hij mag zich namelijk aankomend seizoen melden bij het eerste. Wie zich ook met het eerste van FC Lisse bemoeit is Kevin. Al een aantal jaar fungeert hij daar als Technisch Manager en ook volgend seizoen zal Kevin deze rol gaan vervullen.

Dan zijn er twee collega’s vertegenwoordigt bij de club uit het dorp; sv DIOS. Degene die helaas het minste seizoen van ons allen gedraaid heeft is onze Kilian (ook wel Gattuso genoemd). Met het eerste van DIOS degradeerde hij dit seizoen uit de 2e klasse. Afleiding kon hij gelukkig nog zoeken in de sportschool of in zijn afstudeerstage bij ons. Het 3e van DIOS presteerde iets beter en eindigde in de middenmoot. De aanvoerder van dit team was onze eigen Jordy. Met maar liefst 15 goals prolongeerde hij ook nog eens zijn topscoorderstitel.

Onze creatieve en vrolijke noot Jelle heeft afgelopen september de Dam tot Damloop gelopen. Een maand voordat de loop was, besloot hij impulsief om hier aan mee te doen. Dit verbaasde ons uiteraard niks, maar hij heeft die 16 kilometer maar mooi uitgelopen! Een minder moment kwam in de halve finale van de KNVB Beker. Normaal gesproken lanceert hij menig buitenspeler, maar dit keer vloog hij zelf een keer door de lucht en had niet zo’n zachte landing. Hij brak hierbij zijn pols op twee plekken, wat een roemloos einde van zijn voetbalcarrière in Nederland betekende. Vanaf september zal Jelle namelijk gaan vertoeven in het mooie Barcelona. De geruchten gaan dat hij in onderhandeling is met een grote club daar, wordt vervolgd..

Teun veroverde vorig seizoen zijn basisplek in het vlaggenschip van vv Noordwijk. Ook dit seizoen was hij weer belangrijk voor zijn team, met 28 gespeelde wedstrijden en 4 goals (als centrale verdediger) ging hij de zomerstop in. Ook in de zomerstop zal hij niet stilzitten, hij haalt zijn racefiets uit de schuur om de bergen (Alpe d’Huez en Col du Galibier) in Frankrijk te gaan beklimmen.

Mandy maakte vorig seizoen de overstap van FC Rijnvogels naar de Ajax amateurs. Met zoveel kwaliteit in het team mondden de uitslagen wekelijks uit in dubbele cijfers, hoogst genoteerde uitslag; 22-2. Het kampioenschap lonkte dus al vanaf het begin van het seizoen en werd op 1 april een feit! Op naar een klasse hoger.

Onze marketing stagiair Boris is als jonkie weggegaan bij Teylingen, maar sinds dit seizoen weer teruggekeerd op het oude nest. Met veel van zijn vrienden speelt hij in Teylingen 1. Ondanks de vele blessures heeft hij het daarom wel naar zijn zin gehad. Verder is hij regelmatig in de sportschool te vinden, zoals ook wel te zien is, aldus Boris zelf.

De directeuren William, Rogier en Sander zijn veel te hard aan het werk om ook nog sportieve hoogtepunten te beleven. Ook al sporten/bewegen ze uiteraard nog wel; fietsen, hardlopen, de sportschool bezoeken en af en toe padellen. Het schijnt dat Kevin, Kilian, Jordy en Mandy ook regelmatig op de padelbaan staan, er moet maar eens een W&H Sports padeltoernooi georganiseerd gaan worden.