W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe materialen HockeyDome MHC Leeuwarden

hockeydomeMHC Leeuwarden

Bij Mixed Hockeyclub Leeuwarden zijn afgelopen maand de eerste wedstrijden gespeeld in de gloednieuwe blaashal. Daarmee is het de eerste club dat in het bezit is van een dergelijke ‘hockeydome’ in het noorden. De vrijwilligers van de club hebben de handen uit de mouwen gestoken bij het opbouwen en inrichten van de hal. Hiermee kan er ‘s winters gewoon door getraind en gespeeld worden.

Materialen hockeydome

Wij mochten een mooie rol van betekenis spelen bij de inrichting van de hockeydome. De hockeyvereniging heeft namelijk geïnvesteerd in vijf indoor hockeydoelen, zes aluminium mobiele tribunes (voor 18 pers.), 88 meter hockeytouw en 2 sets hockeybalken inclusief transportwagens van W&H Sports. Hiermee kunnen de leden voor trainingen en wedstrijden terecht in de eigen hal, die zeven dagen per week zal worden gebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze hockeymaterialen of ben je benieuwd naar onze modulaire sportvloer? Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel