W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kwaliteit, duurzaamheid, circulariteit & veiligheid

Het leveren van kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is in 2014 het kwaliteitsconcept: ‘scoren met kwaliteit’ in het leven geroepen. Circulariteit en duurzaamheid worden steeds belangrijkere pijlers binnen onze organisatie. Dit is tevens terug te zien in onze initiatieven: GreenMatter en Take Back & Recycle. Met het concept ‘VoetbalVeilig’ willen wij voetbalverenigingen informeren over het veilige gebruik van voetbaldoelen.

Kwaliteitsconcept

Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige materialen hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN).

GreenMatter

GreenMatter of anders gezegd: groen doet ertoe! Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval maar wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe sportgerelateerde producten. Met GreenMatter zorgen wij ervoor dat de groeiende afvalberg van kunstgrasvelden wordt aangepakt door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras.

Take back & recycle service

In tijden waarin grondstoffen steeds schaarser worden, wordt het onderwerp ‘recycling of hergebruik’ steeds belangrijker. Kunststoffen, aluminium en staal zijn uitermate geschikt om te recyclen tot nieuwe producten. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een nieuwe dienstverlening: Take Back & Recycle service. Ter ondersteuning van deze service, bieden wij ook een Take Back & Recycle garantie certificaat.

VoetbalVeilig

Steeds vaker worden sportparken openbaar gesteld en wordt er gesport zonder toezicht. Mede daardoor hebben sommige kinderen (ernstig) letsel opgelopen door het kantelen en omvallen van verplaatsbare doelen. Om het omvallen van de doelen te voorkomen, is het noodzaak dat deze worden verankerd of worden verzwaard. Alleen op deze manier kunnen doelen niet meer ongewenst kantelen wanneer kinderen hier bijvoorbeeld aan gaan hangen of in gaan klimmen of omvallen ten gevolge van harde wind of storm. Voorkomen is beter dan genezen. Via VoetbalVeilig.nl informeren wij voetbalverenigingen over het veilig gebruik van voetbaldoelen.