W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Join the pipe

Join the Pipe is een community van kraanwaterdrinkers met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater in de wereld. Zij promoten het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren zij schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Veel mensen willen graag buiten en onderweg water kunnen drinken of hun fles bij kunnen vullen. Zeker op plekken waar gesport wordt is kraanwater een gezonde en duurzame oplossing.  Het kraanwater is van topkwaliteit, gezond en zorgt voor minder zwerfafval op straat.  Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen komen.

Concept
Join the Pipe levert de tappunten, waarbij onderscheid gemaakt kan worden tussen punten voor binnen, buiten of als barmodel. Een stoer design, gebruiksvriendelijk en voorzien van alle keurmerken. Naast de gewone tap voor buiten is er ook een happer-tapper. Dit is een tap in combinatie met een uitgang met een fonteintje. Ze voldoen aan alle kwaliteitseisen, zijn vandaalbestendig en kunnen het hele jaar gebruikt worden.

Buy one, give one
De kraanwaterflessen van Join he Pipe zijn hervulbaar, duurzaam en in verschillende varianten beschikbaar. Deze flessen zorgen uiteindelijk voor minder afval. Bij een tappunt, ontvangt u 300 navulbare flessen en deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de verkoop in de kantine of voor een actie, waarbij kinderen flessen verkopen om geld in te zamelen voor de club.

Voor elk verkochte fles wordt er ook een fles aan een kind in een ontwikkelingsland gedoneerd. Drinken uit een fles in plaats van met handen zorgt voor minder verspilling van kostbaar water voor veel minder ziektes en schooluitval.

Meer informatie
W&H Sports is een samenwerking gestart met Joint he Pipe. Wij willen ervoor zorgen dat er z.s.m. tappunten verschijnen in openbare ruimten waar gesport wordt en bij sportverenigingen.

Bent u  voornemens eventueel ergens in de openbare ruimte of op uw sportcomplex een tappunt plaatsen? Laat het ons weten.