W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Jouw club verdient een prachtig sportcomplex

Laten we samen een complex creëren waar iedereen trots op kan zijn!

De winterstop komt langzamerhand in zicht, dit is het perfecte moment om even stil te staan bij de staat van jullie club en de faciliteiten. Bij W&H Sports begrijpen wij dat elke club, ongeacht het niveau waarop ze spelen, dromen en ambities heeft. Onze passie is om deze dromen te helpen verwezenlijken, van de Vijfde klasse tot de hoogste regionen van het Nederlandse amateurvoetbal.

Van het leveren van tribunestoelen en het verzorgen van de kleedkamerinrichting bij AFC in Amsterdam tot het leveren van voetbaldoelen bij V.V. Groeneweg in Zevenhuizen. En van het leveren van dug outs bij TOGB in Berkel en Rodenrijs tot het terugbrengen van versleten kunstgrasvelden bij FC Lisse. Wij staan voor iedere club klaar!

Een tribune waar iedereen op wilt zitten

Een toegewijde supporter die door weer en wind naar elke wedstrijd komt, een zakenrelatie die op uitnodiging een wedstrijd komt kijken of gewoon iemand die op zoek is naar een comfortabele plek om van de voetbalwedstrijd te genieten. Wij leveren tribunestoelen en business seats die aansluiten op de behoeften van deze gevarieerde doelgroep!

Het comfort van de supporter staat centraal. Onze tribunestoelen zijn ontworpen om supporters deze comfort te bieden, zodat zij zich volledig kunnen richten op het aanmoedigen van hun favoriete team. De stadion- en tribunestoelen van kwalitatief hoogwaardig copolymeer polipropyleen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar en getest op sterkte en levensduur volgens de Europese normen (EN 12727:01). Daarnaast zijn de tribunestoelen aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar.

Met TAS Stadionreclame kan de investering worden terugverdiend en kunnen er zelfs sponsorinkomsten worden gegenereerd. Clubs als sc Heerenveen, LRC Leerdam, VV Lunteren, VV Katwijk en SC Spirit ’30 gingen je al voor!

Op zoek naar een luxere variant voor bijvoorbeeld de leden van de businessclub? Bekijk dan onze business seats. Deze hebben wij al mogen leveren bij o.a. VV Katwijk, VV Noordwijk en VVSB. Ga voor een tribune waar iedereen op wilt zitten!

De kleedkamer als thuisbasis

De heilige plek van ieder voetbalteam: de kleedkamer. Wat wordt besproken in de kleedkamer blijft in de kleedkamer. Een plek waar overwinningen worden gevierd en waar nederlagen worden gevoeld. Het (zit)comfort in kleedkamers mag niet worden vergeten. Wij merken dat steeds meer voetbalverenigingen investeren in hun kleedkamers. Voor de clubs die dit ook overwegen; het opknappen van kleedkamers hoeft helemaal niet duur te zijn!

De kleedkamer kan worden voorzien van tribunestoelen in de clubkleuren. Naast stoelen hebben wij een uitgebreid leveringsprogramma voor de inrichting van de kleedkamer. Wij leveren lockersgarderobekastenwandbankenkleedkamerstoelenwasmeubels en nog veel meer. Een standaard kleedkamer of een hele uitgebreide, uiteindelijk draait het maar om één ding: een fijne thuisbasis.

Onmisbaar voor elk complex: dug outs

Op elk voetbalcomplex zijn ze te vinden: dug outs. Niet de plek waar je als voetballer wilt zitten, maar als je er dan toch zit dan het liefst comfortabel. Dug outs bieden bescherming tegen de weersomstandigheden.

Iedere voetbalclub kan zijn eigen wensen en behoeften laten terugkomen in de dug out, net zoals VV Maasdijk, KDO, H.V.V. Laakkwartier en Vitesse’22 hebben gedaan.

SV Hoofddorp heeft al 14 jaar dezelfde doelen

Dat goedkoop ook weleens duurkoop kan zijn, zal veel verenigingen niet onbekend in de oren klinken. SV Hoofddorp zette daarom zo’n 15 jaar geleden in op een nieuwe langetermijnvisie.

Zo werd er vol ingezet op het inkopen van kwaliteitsproducten die bekend staan om hun lange levensduur. Dit zou in eerste instantie zwaarder op de begroting drukken, maar de bestuurders waren ervan overtuigd dat het zich op de lange termijn zou terugbetalen. En dat deed het, deze doelen staan inmiddels al 14 jaar op de voetbalvelden van Sportcomplex De IJvelden en hoeven voorlopig ook nog niet vervangen te worden.

Benieuwd naar ons aanbod aan doelen? Dat varieert van kooimodeldoelen en trainingsdoelen tot inklapbare voetbaldoelen en minidoelen. Deze zijn te vinden bij zowel BVO’s als amateurverenigingen.

Duurzaamheid in het amateurvoetbal

Het amateurvoetbal heeft een speciale plek in onze harten. Het is de basis van de sport, waar jonge talenten hun eerste stappen zetten, waar vriendschappen worden gesmeed en waar de gemeenschap samenkomt om de lokale helden aan te moedigen. Op deze wereld dienen we zuinig te zijn.

Dit besef groeit ook bij steeds meer voetbalverenigingen en daarom komt duurzaamheid steeds meer terug op het sportcomplex. T.O.S. Actief heeft recent voor ons initiatief GreenMatter gekozen. Ieder jaar worden oude en versleten kunstgrasvelden vervangen en GreenMatter verwerkt deze tot herbruikbare grondstoffen waar producten van kunnen worden gemaakt. T.O.S. Actief heeft een ‘groen terras’ gecreëerd door het plaatsen van bloembakken, boombanken en grastegels.

Een andere club die het voortouw neemt op het gebied van duurzaamheid is FC Lisse. Voormalig voorzitter, Leon Annokkee zei hier het volgende over: ‘’Sinds kort hebben we een nieuwe accommodatie die aan de nieuwste eisen voldoet. Bij de verbouwing is duurzaamheid een hele belangrijke pijler geweest. Ook in de laatste fase; bij de aanschaf van onder andere parkbanken en picknicksets hebben wij de keuze gemaakt voor GreenMatter. Duurzaamheid speelt al een grote rol bij FC Lisse, maar dit zal in de toekomst alleen nog maar groter worden.”

Wat kan jij met jouw vereniging betekenen op het gebied van duurzaamheid? Wij wisselen graag van gedachte.

Extra inrichtingsmaterialen op het sportcomplex

Naast noodzakelijke inrichtingsmaterialen kan het sportcomplex worden aangekleed met leuke extra toevoegingen. De traditionele inrichting van sportcomplexen volstaat niet langer. Jongeren willen sportfaciliteiten waarmee zij zich naast hun reguliere wedstrijden en trainingen mee kunnen vermaken. Teqball tafels, VolleyWalls en multifunctionele palen zijn enkele voorbeelden van moderne voorzieningen die in deze nieuwe behoeften voorzien.

Misschien vind je dit ook interessant:

Een mooie tribune straalt kwaliteit uit!

Seating is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een stadion of sportaccommodatie. Tribunestoelen en business seats moeten comfort bieden en kwalitatief hoogwaardig zijn, of ze nu…