W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kennisdag Gemeente Nijmegen

KennisdagKennisdag met Gemeente Nijmegen

Na eerdere succesvolle edities van kennisdagen, wilden wij ook dit jaar weer enkele gewaardeerde klanten uitnodigen bij onze producent in Duitsland. Daarom hebben wij, in het kader van kennisdeling, de Gemeente Nijmegen uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze producent in Duitsland. In Münster kwamen 21 medewerkers van de afdeling Buitensport bijeen om bij te worden gepraat over de kwaliteit en veiligheid van sportmaterialen. De kennisdag werd afgetrapt met een introducerende presentatie over W&H Sports en Schäper Sportgeratebau. In de fabriek werd vervolgens het volledige productieproces van verschillende materialen bekeken. De bezoekers konden op deze manier zien hoe het productieproces verloopt, hoe de materialen geassembleerd worden en kregen meer te weten over de ambachtelijke manier van werken binnen het Duitse productiebedrijf.

Vervolgens is er gespard over problemen en uitdagingen die de medewerkers van de Gemeente Nijmegen in het werkveld tegenkomen en werden handvatten aangereikt waar wij als leverancier en producent weer mee aan de slag kunnen gaan om de service te verbeteren.

Schäper Sportgeratebau

Schäper Sportgeratebau is één van de grootste leveranciers van sportmaterialen van Duitsland. Met een grote focus op het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, voorzien zij een groot deel van de Duitse sportverenigingen van materialen. Doordat materialen op een ambachtelijk manier worden bewerkt, worden de materialen als zeer hoogwaardig beoordeeld.