W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kennisdag GreenMatter groot succes!

Kennisdag

Op 12 februari 2019 vond de (eerste) kennisdag van GreenMatter plaats in Sneek. Eerder werd er al via verschillende kanalen gecommuniceerd over GreenMatter maar nu was het tijd om alle belangstellenden persoonlijk te informeren over het ‘groene’ initiatief en dieper in te gaan op vragen van de bezoekers. Onder de genodigden veelal professionals uit verschillende geledingen die zich bezighouden met de inrichting van (sport)accommodaties. In een volle zaal werd een presentatie gehouden (door W&H Sports, Lankhorst Recycling Products en Re-Match) over de producten, de samenwerking, de processen en het doel van GreenMatter. Onderdelen van de kennisdag waren o.a. een rondleiding door het bedrijf van Lankhorst Recycling Products en een presentatie van de Gemeente Utrecht. Zij kozen er in een eerder stadium al voor om kunstgrasvezels van oude, versleten kunstgrasvelden te verwerken in nieuwe sportgerelateerde materialen.

GreenMatter

Zoals eerder vermeld; GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons, in samenwerking met Re-Match, ten doel gesteld om de afvalberg van kunsgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.

Meer weten

Wilt u meer weten over GreenMatter? Wij vertellen u graag meer over het initiatief en de gerecyclede materialen! U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel