W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kennisdag bij onze partner Schäper geslaagd!

Voor één van onze opdrachtgevers organiseerden wij gisteren een kennisdag bij onze productiepartner Schäper Sportgeratebau in Münster (DL). Op deze dag werd getoond hoe onze aluminium sport- en inrichtingsmaterialen geproduceerd worden met de daarbij behorende specifieke kwaliteitskenmerken. Naast een rondleiding hebben wij ook een presentatie gegeven over ons leveringsprogramma en de actuele thema’s rondom veiligheid, duurzaamheid en circulariteit op en rond de sportaccommodaties.

Kennisdag

De kennisdag stond in het teken van veiligheid, duurzaamheid en circulariteit. Tijdens een presentatie en rondleiding werd uitgebreid stilgestaan, hoe wij ons als bedrijf bezighouden met deze actuele thema’s. Voor de bezoekers was dit een uitgelezen kans om een goede indruk te krijgen van de wijze waarop onze producten worden vervaardigd. Zo kon men zien, hoe de constructies van onze hockeydoelen zijn opgebouwd en hebben de deelnemers in de praktijk kunnen ervaren dat duurzaamheid en kwaliteit de speerpunten zijn waarin ons bedrijf het verschil probeert te maken.

Geïnteresseerd?

Zou jij in de toekomst ook een dergelijke dag willen bijwonen? Laat het ons dan weten! Zodra wij een nieuwe kennisdag organiseren, zullen wij u tijdig op de hoogte stellen. U kunt ons bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].