W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kennisochtend op SmartGoals Urban SkillCourt in Rotterdam groot succes

Onlangs is het eerste SmartGoals Urban SkillCourt in Rotterdam officieel in gebruik genomen. Een mooi moment om onze stakeholders kennis te laten maken met het court.

Op vrijdag 17 september jl. vond, onder het genot van een heerlijke bak koffie verzorgd door een professionele barista, de eerste kennisochtend op het court plaats met als doel geïnteresseerden de unieke ervaring van het court zelf te laten beleven en te kunnen laten zien wat voor positieve impact het court heeft op de omgeving.

Programma kennisochtend ‘SmartGoals Urban SkillCourt’

Onder andere gemeenten, leveranciers en zelfs relaties uit het buitenland waren op de kennisochtend om het court en de bijbehorende technologie waar te nemen  en konden zij zelf het court testen. Tijdens de presentaties werden er ook diverse demo’s verzorgd door leerlingen van het Albeda College. Deze aanstaande sportinstructeurs lieten zien dat je oefeningen kunt beoefenen voor elke sport (multifunctioneel inzetbaar). Daarnaast werd gedemonstreerd hoe scores en tijden van oefeningen zichtbaar worden in de app.

Samen met onze partner SmartGoals zoomden wij tijdens de presentaties voornamelijk in op hoe de SmartGoals geïntegreerd kunnen worden in andere beweegconcepten, maar ook de mogelijkheden in opstellingen, vormen en oefenstof. De courts zijn er in verschillende maten en configuraties. Er kan gekozen worden voor een basisconfiguratie of voor een ontwerp op maat. Een SkillCourt kan bestaan uit één of meerdere trainingszones die elk een eigen thema hebben; performance, techniek, kracht, fun/gaming en een running/sprinttrack.

Nu alvast aanmelden voor tweede kennisochtend

Gezien de grote opkomst en de enthousiaste reacties tijdens onze eerste kennisochtend, willen wij graag een tweede kennisochtend op het court organiseren. Zou jij hier graag bij aanwezig willen zijn? laat dan alvast  jouw contactgegevens achter via [email protected]. Wij zullen dan zo snel mogelijk laten weten wanneer de ochtend plaatsvindt.