W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kennisochtend SmartGoals Urban SkillCourt vrijdag 20 mei

Kennisochtend SmartGoals Urban SkillCourt op vrijdag 20 mei! Bekijk hier onze promovideo over het SmartGoals Urban SkillCourt en meld je via deze link meteen aan!

Na het succes van vorig jaar gaan wij wederom een kennisochtend organiseren op het SmartGoals Urban SkillCourt in Rotterdam. Nieuw dit jaar zijn de vaste configuraties van het SkillCourt! Permanente opstellingen van de SmartGoals palen, die zo zijn ontwikkeld dat ze multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

Op vrijdag 20 mei aanstaande ben jij – eventueel samen met een introducé – daarom van harte uitgenodigd op het SmartGoals Urban SkillCourt bij Sportcomplex Olympia te Rotterdam.

Samen met onze partner SmartGoals, hebben wij dit unieke interactieve beweegconcept – winnaar Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021 – ontwikkeld waarbij sport, spelen en gaming samenkomen. Graag willen wij jou de gelegenheid bieden deze unieke ervaring zelf te beleven en te laten zien welke positieve impact het court heeft op een gemeente/omgeving.

Uniek beweegconcept

Sportbedrijf Rotterdam heeft ons de mogelijkheid geboden om het eerste Urban SkillCourt in Nederland met een afmeting van 40 x 15 meter te plaatsen. Ook in Lichtenvoorde ligt inmiddels een SmartGoals Urban SkillCourt op sportpark De Treffer van Longa’30.

Het afnemend ledenaantal bij sportverenigingen en de individualisering van de maatschappij in combinatie met de gamingcultuur onder jongeren heeft ons aanleiding gegeven om een interactief beweegconcept te ontwikkelen. Dankzij dit concept kunnen gemeenten haar inwoners en verenigingen een unieke manier van sport en spel aanbieden en zelfs inwoners van verschillende delen van de stad met elkaar in contact brengen; Connecting the City.

Naast de vaste configuraties kan een SkillCourt op maat gemaakt worden en dus volledig naar eigen wens in te richten. Het court kan tevens worden voorzien van andere inrichtingsmaterialen zoals bijvoorbeeld outdoor fitnesstoestellen en een SportBox. De SportBox is een opslagruimte voor fitness- en trainingsmaterialen die op verschillende plekken, zoals bij een Urban SkillCourt, geplaatst kan worden. Door middel van een SportBox zijn altijd de juiste sportmaterialen beschikbaar en kan de sportlocatie multifunctioneel gebruikt worden.

Programma

Op vrijdag 20 mei word jij om 10:00 uur verwelkomd en het programma zal tot ongeveer 11:30 uur duren.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie en een kleine versnapering
  • Presentatie over de filosofie en de vaste configuraties
  • Presentatie SmartGoals (uitleg technisch)
  • Demo training
  • Vragenronde + afsluiting

Aanmelden

Indien jij geïnteresseerd en in de gelegenheid bent om aan deze ochtend deel te nemen, vragen wij jou vriendelijk zo snel mogelijk en uiterlijk 15 mei aan te melden via deze link. Wij sturen na jouw aanmelding z.s.m. een mail met aanvullende informatie.

Daarnaast doet onze afstudeerstagiair een onderzoek naar de online marketing omtrent de SmartGoals Urban SkillCourts. Klik hier voor het invullen van de korte enquête om hem te helpen bij zijn onderzoek.

Wij hopen jou 20 mei aanstaande te verwelkomen!

Producten in dit artikel