W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kies uw eigen SolidaFIX oplossing

Vanaf nu is het mogelijk het perfecte klemsysteem voor uw kunstgrasveld te kiezen.
SolidaFIX is een revolutionair klemsysteem dat speciaal voor de kunstgrasmarkt is ontwikkeld. Het systeem kenmerkt zich door de eenvoudige montage en een volledige fixatie van de kunstgrasmat.

Wij bieden nu de mogelijkheid om snel te bepalen welk klemsysteem het beste bij uw veld past. Door hier vijf eenvoudige vragen te beantwoorden, sturen wij u een volledig en gedegen advies en een vrijblijvende offerte op maat. Het is onder andere belangrijk voor ons om te weten welk type veld het is en welke soort fundering er wordt toegepast.

De kunstgrasmat wordt ’dubbel’ ingeklemd met een nylon touw. Het bijkomende voordeel naast de volledige fixatie van de kunstgrasmat met een touw; er ontstaat geen ‘open naad’. Dit zorgt voor een veilige, klemvaste en onderhoudsvriendelijke opsluiting.
Het SolidaFIX systeem is onderhoudsvriendelijk. De kunstgrasmat kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Onderhouds- en herstelwerkzaamheden kunnen snel en simpel worden uitgevoerd.

Renovatie of nieuwbouw SolidaFIX

Ook bij de renovatie of ombouw van een kunstgrasveld is SolidaFIX uitermate geschikt. Bij de renovatie van een waterkunstgrasveld met een asfalt/e-layer fundering bijvoorbeeld. Bij deze gebonden fundering kan het SolidaFIX klemsysteem zonder aanpassingen aan de bestaande kantopsluiting worden toegepast. Hierdoor zijn de installatiekosten minimaal 50% lager en worden risico’s bij toevoeging van een klemsysteem in een veldconstructie voorkomen. Alleen voor de renovatie van een waterkunstgrasveld waarbij de e-layer (op lava) gehandhaafd blijft, wordt door ons maatwerk geleverd. Voor alle andere oplossingen is een standaard systeem met een vaste prijs.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

SolidaFIX: het revolutionaire klemsysteem voor kunstgrasvelden

Als fundatie wordt de vaak al aanwezige betonnen opsluitband gebruikt. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van al reeds benodigde materialen. De kunstgrasmat wordt…

Innovatief hulpmiddel voor fixatie SolidaFIX

Vanaf heden is voor de fixatie van kunstgras (semi)watervelden in het klemsysteem een nieuw, innovatief hulpmiddel ontwikkeld. Met behulp van een groot wiel…