W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De kleedkamerbank die bij jou past!

Maak een onderbouwde keuze.

Ben jij op zoek naar kleedkamerbanken voor een nieuwe of te renoveren kleedkamer? Dan heb je waarschijnlijk ook al ondervonden dat er een breed scala aan kleedkamerbanken wordt aangeboden. Maar welke banken passen het beste bij jouw project. Op deze pagina willen wij je een goed beeld geven van de mogelijkheden.

Kleedkamerbanken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Bij het maken van de juiste keuze dien je rekening te houden met verschillende zaken, zoals: wandmontage of vloermontage, coating of blank aluminium en houten of aluminium zitstroken. Daarnaast heeft men nog de keuze tussen verschillende additionele opties, zoals: kleedkamerstoelen, lockers, rugleuningen en opbergmogelijkheden (voor tassen of schoenen).

Eigenschappen kleedkamerbanken

Makkelijk te monteren

Wanneer je kleedkamerbanken aanschaft, is het altijd prettig als deze ook gemonteerd kunnen worden. Wij hebben een vaste montagepartner die deze kleedkamerbanken vakkundig kan monteren.

Makkelijk schoon te houden

Of het nu gaat om kleedkamerbanken of kleedkamerstoelen, ze zijn gemakkelijk te onderhouden. Wandmontage maakt het onderhouden van kleedkamers nog gemakkelijker doordat de ruimte onder de banken toegankelijker is.

Makkelijk te vervangen

Zijn de zitstroken aan vervanging toe door ouderdom of door toedoen van vandalen? Dan zijn de kleedkamerbanken gemakkelijk te voorzien van nieuwe zitstroken.

Te voorzien van extra's

Kleedkamerbanken met houten of aluminium zitstroken kunnen een basis vormen waarbij er op een later moment kan worden gekeken naar uitbreidingen zoals tassenrekken, kleedkamerstoelen of lockers. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Coatingsmogelijkheden

Op zoek naar een ‘finishing touch’? De aluminium profielen kunnen gecoat worden in verschillende RAL-kleuren. Op deze manier kan je de identiteit van jouw club of bedrijf terug laten komen in de kleedruimte!

Kleinere bestellingen mogelijk

Of men nu een volledige accommodatie van nieuwe kleedkamerinrichting voorziet of een bedrijf alleen de bedrijfskleedkamer gaat aanpassen; wij kunnen altijd een passend aanbod aanbieden!

Alleen deze maand 10% korting

Wandbank met twee zitstroken en kledinghaken

Wandbank met 2 beuken zitstroken met de afmetingen 120 x 27 mm. Tevens voorzien van kunststof kledinghaken. Staalwerk kan gespoten worden in RAL-kleur naar keuze. Dit product kan op maat gemaakt worden geheel naar jouw wensen! Wandmontage biedt veel voordelen met betrekking tot het onderhoud van jouw kleedkamer. De kleedkamerbank kan optioneel voorzien worden van lockerkasten en kleedkamerstoelen.
Wandbank met 2 beuken zitstroken met de afmetingen 120 x 27 mm. Tevens voorzien van kunststof kledinghaken. Staalwerk kan gespoten worden in RAL-kleur naar keuze. Dit product kan op maat gemaakt worden geheel naar jouw wensen! Wandmontage biedt veel voordelen met betrekking tot het onderhoud van jouw kleedkamer. De kleedkamerbank kan optioneel voorzien worden van lockerkasten en kleedkamerstoelen.

Specificaties

Artikelnummer Op aanvraag

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

Montage kleedkamerbanken

Wanneer wij in een vroeg stadium betrokken worden bij verbouw- en/of renovatieplannen van kleedkamers, kunnen wij een vrijblijvend advies geven. Op deze manier kunnen wij eventuele risico’s tijdig in kaart brengen die de voortgang van projecten op een later moment kunnen hinderen. Wij hebben een vaste installatiepartner met jarenlange ervaring in het inrichten van kleedkamers. Zo worden jouw materialen vakkundig en veilig gemonteerd.

Extra informatie

Kleedkamerbanken op maat

Vraagt jouw kleedkamerproject om maatwerk? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het inrichten van kleedkamers. Hierbij kun je denken aan voetbalkleedkamers, kleedruimtes voor bedrijven en kleedkamers voor openbare gebouwen zoals zwembaden en sporthallen. Op dagelijkse basis adviseren en ondersteunen wij aannemers en vrijwilligers bij de inrichting van hun kleedkamers.

Geen kleedkamer is hetzelfde en daarom is maatwerk in onze ogen erg belangrijk. Kleedkamers gaan jarenlang mee en de inrichting hiervan kan maar één keer goed gaan. Wij bieden een oplossing voor iedere situatie.

Zwevende kleedkamerbank of vloersteunen?

Kleedkamerbanken kunnen aan de muur bevestigd worden maar kunnen ook voorzien worden van vloersteunen. Zwevende kleedkamerbanken (ook wel wandbanken genoemd) kunnen alleen worden toegepast op dragende muren. Bij afwezigheid van dragende muren adviseren wij voor kleedkamerbanken met vloersteunen te kiezen. Wandbanken bieden een groot voordeel bij de onderhoud van kleedkamers. In de praktijk worden de vloersteunen vaak als hinderlijk bestempeld. Bij het schoonmaken moet immers om de vloersteunen heen worden gewerkt. Bij wandbanken hoef je hier geen rekening mee te houden.

Andere kleedkamermaterialen

Wij hebben een breed leveringsprogramma als het gaat om kleedkamerinrichting. Zo bieden wij verschillende soorten kleedkamerbanken maar kunnen we ook voorzien in materialen zoals; kleedkamerlockers, kleedkamerstoelen, tafels voor wasgoed, tassenrekken en schoenenrekken. Deze producten bieden een breed scala aan mogelijkheden waardoor jij altijd de kleedkamer kunt realiseren die jij voor ogen hebt. Ontbreken er producten waar jij naar op zoek bent? Dan komen wij graag in contact om te kijken naar de mogelijkheden om deze alsnog aan te kunnen bieden.

De kleedkamerbank die het beste aansluit bij jouw wensen!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; dé kleedkamerspecialist van Nederland

Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma voor de inrichting van uw kleedkamer. Wij leveren lockers, garderobekasten, wandbanken, kleedkamerstoelen, wasmeubels en nog veel meer… Door het toepassen van de clubkleuren in de kleedkamerinrichting is het mogelijk om de clubidentiteit van de club goed tot uiting te laten komen. Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij u een goed beeld geven van uw wensen en de uitstraling van uw ruimte. Naast ontwerp en inrichting kunnen wij ook de montage verzorgen. Download hier de digifolder kleedkamerinrichting! Bekijk hier enkele referenties.

De kleedkamerbank voor jouw kleedkamers!

Maak een onderbouwde keuze.