W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kleedkamerinrichting kan het verschil maken

De kleedkamer is een zeer belangrijke plek voor spelers en staf. Hier worden onder andere overwinningen gevierd, verliespartijen weggespoeld onder de douche en tijdens de rust de eerste helft besproken. De invloed die een kleedkamer kan hebben op prestaties wordt vaak besproken in de media. Hiermee wordt echter de groepsdynamiek- en chemie mee bedoeld. Maar speelt de inrichting van een kleedkamer ook niet een belangrijke rol in het functioneren van spelers?

De inrichting van een kleedkamer kan zeker een belangrijke rol spelen. Het klinkt misschien wat overdreven, maar dat is het zeker niet. Sporters doen er namelijk alles aan om controle te hebben over hun omgeving. Wanneer zij controle hebben over hun omgeving zorgt dit voor dat het stressniveau omlaag gaat en een positief gevoel. Ondanks dat gezonde spanning bij sport hoort, is het belangrijk om onnodige stress te voorkomen. Het creëren van een persoonlijke ruimte is volgens onderzoek hierbij essentieel. Het moment in de voorbereiding wanneer de ‘vaste’ plekken in de kleedkamer, en misschien zelfs spelersbus, worden geclaimd. Mensen, en met name (top)sporters, zijn gewoontedieren. Door hier gehoor aan te geven, kunnen prestaties verbeterd worden. Daarom kiezen steeds meer prof- en amateurclubs voor een professionele kleedkamerinrichting. Dit klinkt voor veel amateurverenigingen niet haalbaar. Toch zijn wij ervan overtuigd dat elke sportaccommodatie hun kleedkamers kan opknappen zonder te hoeven beschikken over een hoog budget.

Er is op het gebied van kleedkamerinrichting heel veel mogelijk en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van kleedkamerinrichting waar wij recent nog meer producten aan hebben toegevoegd. Ook is onze productenpagina kleedkamerinrichting opnieuw ingedeeld en daardoor nog overzichtelijker geworden. Zo kun je nog sneller vinden waar je naar op zoek bent. Of dat nu kleedkamerbanken en stoelen zijn of lockers, gaaslockers, garderobes, schoenenrekken, tassenrekken, etc., wij kunnen het voor jou verzorgen. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een kleedkamercombinatie, waar verschillende kleedkamerinrichtingsmogelijkheden worden gecombineerd of als het budget het toelaat een kleedkamer op maat.

Door het toepassen van de clubkleuren in het kleedkamerontwerp is het goed mogelijk om de clubidentiteit ook in de kleedkamer terug te laten komen. Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij jou een goed beeld geven van hoe de uitstraling van de ruimte wordt.