W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kleedkamers SV Kampong

SV Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 5.000 leden. In 2017 wordt het 115 jarig bestaan gevierd, een club dus met een zeer rijke historie. VoetbalCricketHockeySquashTennis en Jeu de Boules zijn de sporten die zowel op top- als op recreatief niveau worden beoefend. Onlangs is het splinternieuwe, duurzame en multifunctionele clubhuis geopend. Hier zijn onder andere de nieuwe kleedkamers SV Kampong te vinden.

Enkele dagen na de opening behaalde de Heren 1 van Kampong als klap op de vuurpijl na een zinderende finale het kampioenschap van Nederland binnen. Na 32 jaar ging de beker eindelijk weer mee naar Utrecht. Het clubhuis is van alle gemakken voorzien waaronder een groot aantal kleedkamers die allemaal keurig zijn ingericht waarbij de kleedkamer voor de Dames 1 en Heren 1 zeker uit het oog springen. Deze twee kleedkamers zijn op verzoek van de club volledig ingericht in de clubkleuren.

Alle spelers zitten op hun “eigen” plek en hebben voor hun persoonlijk spullen een afsluitbare locker. De vereniging speelt op deze manier helemaal in op de eisen die tegenwoordig bij topsporters hoort. Natuurlijk is het ook een super motivatie voor alle talenten van Kampong om ooit ook daar een plekje te veroveren. Zie voor meer informatie over onze kleedkamerinrichting: http://kleedkamerinrichting.nl/

Bekijk onze projectenpagina voor meer foto’s.