W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Klimmen voor het goede doel; Alpe d’Huez

Zaterdag 11 september 2021 nemen onze collega’s William en Seger deel aan de 14 km lange, steile beklimming van de Alpe d’Huez. Samen met diverse andere teams klimmen wij om sponsorgelden binnen te halen voor de stichting Sunshine House, die zich bezighoudt met het inzamelen van geld voor het Sunshine House weeshuis.

De kinderen zijn hiv positief, hebben al aids of zijn hun ouders aan aids verloren. De pleegmoeders van het Sunshine House proberen deze kinderen een nieuw thuis te bieden. Via sponsorouders en het organiseren van ludieke acties wordt geld ingezameld om het leven van de kinderen te verbeteren. Want zeg nu zelf, iedereen verdient toch een toekomst?

Wij vinden het belangrijk om niet alleen persoonlijk maar ook zakelijk een maatschappelijk doel te steunen. Een kleine gift kan al een heel groot verschil maken voor mensen die niks tot weinig te veroorloven hebben.

Zou jij dit goede doel willen steunen? Doneer dan op onze pagina’s en laten we samen zoveel mogelijk geld ophalen voor Sunshine House! Alle beetjes helpen!

Steun WilliamSteun Seger