W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kom ons bezoeken op de Vakbeurs Sportaccommodaties

Kom ons donderdag 9 maart bezoeken op de Vakbeurs Sportaccommodaties in de Expo in Houten.

Aankomende donderdag zijn wij wederom aanwezig op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten. Ook dit jaar willen wij weer wat mooie initiatieven van ons onder de aandacht brengen.

GreenMatter

Ons initiatief GreenMatter is na de oprichting een paar jaar geleden, enorm toegenomen. Een van de eerste producten was de kantplank vervaardigd uit gerecycled kunstgras. Waar een kunstgrasveld na 10 jaar vervangen wordt, gaat onze kantplank 50 jaar mee. Daarom is het leveringsprogramma van GreenMatter inmiddels uitgebreid en bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen. GreenMatter sluit mooi aan op de subsidieregeling BOSA. Wanneer een vereniging activiteiten ontplooit gericht op circulariteit en klimaatadaptie komen zij in aanmerking voor 10% aanvullende subsidie.

Stadioninrichting

Wij mogen toch wel zeggen dat we inmiddels een expert zijn op het gebied van tribunestoelenbusiness seatstribunes en kleedkamerinrichting. Onze stoelen worden naar volle tevredenheid gebruikt in een groot aantal stadions en sportaccommodaties in Nederland en België. Kleedkamers worden niet alleen op het hoogste niveau steeds professioneler. Ook amateurverenigingen kiezen steeds vaker voor uitgebreidere kleedkamers.

SmartGoals Urban SkillCourt

Ook attractief en interactief sporten hebben wij hoog op de agenda staan. Samen met onze partner SmartGoals zijn wij het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt (voor in de openbare ruimte) gestart. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals palen die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends als; gamification, digitalisering en dat in combinatie met sporten. Een SmartGoals Urban SkillCourt kan tevens worden uitgebreid met inrichtingsmaterialen zoals fitnesstoestellen en de SportBox.

Sport- en inrichtingsmaterialen digitaal beheren

Samen met onze partner Buitensportplan (stand 2.3.13) kunnen wij gemeenten ondersteunen bij het ontwerpen en realiseren van slimme en uitdagende buitensportlocaties. Met behulp van het aantoonbaar beheer systeem van Data Control, kunnen de sport- en inrichtingsmaterialen digitaal beheerd worden.

Geïnteresseerd? Kom ons bezoeken op donderdag 9 maart in stand 2.3.12. Nog niet ingeschreven? Klik hier.