W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

LED schermen nieuw in assortiment bij W&H Sports

LED schermen

LED schermen worden steeds meer gezien op de sportaccommodaties binnen Nederland. Sinds enkele weken hebben wij verschillende LED schermen zoals scoreborden en boarding aan ons leveringsprogramma toegevoegd. Bij het aanbieden van LED producten wordt niet alleen meegedacht over de technische aspecten maar ook over de commerciële kansen die het met zich mee brengt. Een dergelijke investering kan snel terugverdiend worden door verhoogde sponsorinkomsten. Een LED scherm biedt mooie kansen om nieuwe sponsorinkomsten te genereren voor uw club of vereniging. Het trekt veel bekijks en dit maakt het een ultiem medium voor sponsoren. Bovendien zijn er al vele verenigingen die hier heel slim gebruik van maken en commercieel voordeel halen uit hun LED schermen.

Wij kunnen uiteraard ook LED oplossingen leveren die geschikt zijn voor openbare ruimtes, retail, zakelijke evenementen en andere grote events.

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit scoreborden, boarding en overige LED schermen op maat. Wanneer dat wenselijk is, kan een scorebord voorzien worden van klok, buzzer, video’s, animaties, geluidsinstallaties, enzovoorts. Ook kan er voorzien worden in mobiele oplossingen. Op deze manier kan er voor elke situatie een passend LED scherm worden aangeboden.

led schermen

Waarom onze LED schermen

  • Levensduur van 11 jaar
  • All-in concept/ begeleiding van A tot Z
  • Oplossingen op maat
  • Makkelijk zelf het LED screen beheren
  • Perfect beeld en efficiënt energieverbruik door Brightness Sensor
  • Nooit beeldverlies door dubbele datavoeding

Meer weten?

Is uw vereniging, school, gemeente of andere instelling op zoek naar een LED scherm? Dan helpen wij u bij W&H Sports graag verder. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 0252 – 683 300 en wij voorzien u graag van een passend advies.