W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

LED’s meet our partner!

led schermenLED schermen, scoreborden en meer..

Onlangs zijn wij begonnen met de verkoop van LED schermen en scoreborden door de groeiende vraag naar digitale communicatie-oplossingen. Niet alleen gemeenten en profclubs hebben interesse getoond. Ook amateurverenigingen beginnen de meerwaarde van dergelijke communicatie-uitingen in te zien. Daarom vonden wij het hoogtijd om onze partner Brightboard voor te stellen aan het grote publiek.

Brightboard

Brightboard is onze officiële partner als het gaat om LED schermen, scoreborden en LED boardings. Brightboard is een pionier binnen de markt van LED-verlichtingen en tevens één van de grootste spelers binnen de digitale communicatie-branche in Europa. In 2007 begonnen twee enthousiaste marketeers, beiden actief in de sportsmarketing en advertising, aan de uitdaging om merken en bedrijven meer te laten stralen. Al snel werd duidelijk dat LED-technologie daarvoor de toekomst was. Vandaag de dag zijn de LED schermen en scoreborden van Brightboard te vinden in/op verschillende jumpings, stadions, F1-wedstrijden, Europa- en Champions League wedstrijden en is het bedrijf tevens de officiële partner van het Belgische Nationale voetbalelftal. Naast hun expertise in de sportmarkt zijn zij actief in de retail and buitenshuismarkt met klanten als BMW, Skoda, Media Markt, Hubo, Dewez en Delhaize.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod in LED schermen en scoreborden? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de producten! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].