W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Leveringsprogramma uitgebreid met hockeytouw

huhot-3-verkleindVanaf nu kan door middel van gebruik van het hockeytouw makkelijker en efficiënter getraind worden. Het hockeytouw is te gebruiken om het speelveld af te zetten of bij diverse trainingsvormen tijdens hockeytrainingen. Het hockeytouw is in diverse maten leverbaar en kan het trainingsveld afscheiden in meerdere delen, het zorgt ervoor dat hockeyballen worden tegengehouden en reduceert de balsnelheid. Hierdoor krijg je een veiliger trainingsveld en ben je veel sneller klaar met opruimen.

Naast het tegenhouden van ballen en het afzetten van het speelveld is het hockeytouw ook te gebruiken voor nieuwe trainingsvormen. Hieronder wat voorbeelden:

Voorbeeld 1:Indien er in verschillende groepen of met verschillende teams op een veld wordt getraind is het hockeytouw ideaal om onderscheid te maken tussen de speelvelden. Op deze manier heb je geen last meer van hockeyballen die alle kanten op vliegen.

Voorbeeld 2:Maak van het hockeytouw een rondje. Op deze manier heb je een 1 tegen 1 of 2 tegen 2 speelveld gecreëerd. Aan de hand van deze training kan je in de kleine ruimte je techniek en handelingssnelheid onder weerstand van een tegenstander trainen.

Voorbeeld 3: Het hockeytouw bestaat uit 8 strengs en is onbreekbaar. Daardoor kun je er diverse krachtspelletjes mee uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan touwtrekken.

Voorbeeld 4: Bij afwerkvormen vliegen de hockeyballen alle kanten op. Plaats het hockeytouw rondom de cirkel en het scheelt een hoop tijd aan ballen zoeken. Dit is natuurlijk vooral handig als er met meerdere teams op hetzelfde veld getraind wordt.

Voorbeeld 5:
Het hockeytouw is te gebruiken bij veel verschillende core-stability- en buikspieroefeningen. Ga naast elkaar op je rug op het veld liggen met je benen in 90 graden in de lucht. Plaats het hockeytouw op de voeten en doe de sit-up beweging.

Het hockeytouw (8 strengs in de kleuren oranje /zwart) heeft een diameter van 8 cm en is in diverse lengten leverbaar.

De voordelen van het hockeytouw nog eens op een rijtje:
– In diverse afmetingen leverbaar
– Eenvoudig hanteerbaar
– Vele afzettingsvormen zijn mogelijk
– Is duurzaam en onbreekbaar
– Absorbeert de impact van de bal
– Blijft licht in gebruik, absorbeert geen water