W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Materialen W&H Sports geven blijk van duurzaamheid

Op de sportaccommodatie van vv Lyra kwamen wij deze week een oude bekende tegen. Langs de velden stond namelijk een dug-out van ons die 14 jaar (!) geleden onderdeel uitmaakte van ons assortiment. Wij hebben een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid op de Nederlandse sportaccommodaties.  Om onze inrichtingsmaterialen na ruim een decennia nog steeds degelijk en representatief langs te velden te zien, geeft erg veel voldoening!

Klapbare jeugddoelen en duurzaamheid

Het nieuwe pupillenvoetbal is de afgelopen tijd aan verschillende veranderingen onderhevig geweest. Door deze veranderingen hebben veel gemeentes en sportverenigingen aanpassingen moeten doorvoeren op de sportvelden. Één van die veranderingen is de positie van klapbare jeugddoelen op sportvelden. Hierbij zijn de dieptebalken aangepast van 4 meter naar 6 meter. In navolging van de gemeente Amsterdam heeft ook de gemeente Den Haag verschillende klapbare jeugddoelen laten aanpassen. Sport Installatie Partners heeft de demontage en montage van de klapbare jeugddoelen op zich genomen. Hierbij zijn de doelen opgehaald op de verschillende sportparken, zijn de doelen bij onze productiepartner Schäper in Duitsland opgeknapt en aangepast. Vervolgens zijn alle doelen vakkundig teruggeplaatst op de sportvelden. Veel van de klapbare jeugddoelen zijn ruim 10 jaar geleden al aangeschaft bij ons en kunnen nu weer jaren dienst doen. Hét bewijs dat investeren in duurzaamheid loont!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze klapbare jeugddoelen? Wij informeren jou graag persoonlijk! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0252 683 300 of via emailadres [email protected].

Producten in dit artikel