W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Het volledige team met de voeten in het zand

Ieder jaar wordt 21 juni weer met een dikke rode viltstift omcirkeld. In die week viert Nieuw-Vennep namelijk haar jaarlijkse feestweek. Onderdeel van de feestweek is het beachvolleybaltoernooi. Het centrum van Nieuw-Vennep wordt dan omgetoverd tot een waar zandstrand waar verschillende teams strijden om de bokaal.

 

Team

Elk jaar weten wij met onze collega’s een leuk team op de been te krijgen maar dit jaar waren de verwachtingen hooggespannen. Het afgelopen jaar hebben wij namelijk enkele technisch-begaafde spelers weten te toe te voegen aan Team W&H/Preau. Met onder andere Roy van der Hulst, Tom Broekhuizen, Victor Lutke Schipholt en onze nieuwe collega Steph Kruiper in de gelederen, werd er zelfs voorzichtig gesproken over het winnen van het beachvolleybaltoernooi.

Reality check

Geheel gekleed in de teamwear van Inaria begonnen wij voortvarend aan het toernooi. Toch werd het team uiteindelijk met de neus op de feiten gedrukt toen het tegenover een zeer getalenteerd team kwam te staan, dat onder andere aantrad met nieuwbakken Barcelona-speler Ludovit Reis. Het mislopen van de beker mocht de pret niet drukken en is de dag afgesloten met een drankje en een hapje.

Volgend jaar weer een kans!

Producten in dit artikel