W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Met deze QR-Fit bank is de cirkel rond.., ons project bij A.V.V. Zeeburgia ook!

GreenMatter en QR-FIT hebben de handen ineen geslagen voor de GreenMatter QR-FIT bank: een innovatieve en beweegvriendelijke bank met ingebouwde plateaus en stangen voor krachtoefeningen. QR-FIT brengt mensen in beweging door middel van beweegroutes. Scan een QR-code op de bank voor een persoonlijke work-out op jouw niveau. Iedere bank heeft wel 160 verschillende oefeningen op 3 niveaus! De bank is gemaakt van gerecycled kunstgras. Zo krijgt versleten kunstgras een duurzaam en sportief nieuw leven!

Een van de eerste QR-FIT banken is recent geplaatst bij A.V.V. Zeeburgia op Sportpark Middenmeer in Amsterdam op een valdempende rubber tegelvloer.

Het unieke aan dit project is, dat twee grondstofstromen uit gerecyclede versleten kunstgrasvelden samenkomen; Kunstgras en SBR-infill rubber. In de QR-FIT bank is 95 kg. gerecycled kunstgras verwerkt. De valdempende ondergrond is gemaakt van SBR-infill. Dit rubber begint daarmee aan “een derde leven”

We zijn bijzonder trots dat we bijdragen aan een belangrijk onderdeel van de missie van GreenMatter B.V. “De cirkel is rond” in dit project waar 2 afvalstromen volledig circulair samenkomen. We vertrouwen erop dat vele afnemers zullen volgen om de afvalbergen te helpen verkleinen!

Met dank aan onze partners:

  • Gemeente Amsterdam
  • Lankhorst Engineered Products
  • CERU B.V.
  • QR-FIT
  • Empatec NV

 

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Nieuw initiatief bevordert beweging en duurzaamheid: De QR-FIT Bank

In een innovatieve stap naar een vitale en circulaire samenleving introduceert GreenMatter in samenwerking met QR-FIT de QR-FIT bank. Een uniek concept dat…