W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Met SmartGoals Urban SkillCourt attractief sporten in de buitenlucht

Het is inmiddels 2022 en helaas hebben wij nog steeds te maken met een pandemie. Buiten kunnen sporten is voor velen waarschijnlijk nu nog belangrijker dan het al was. Gemeenten bieden hun inwoners dan ook steeds vaker de mogelijkheid om buiten te kunnen sporten. Hierbij is het belangrijk om het zo aan te bieden dat het voor een brede doelgroep attractief is.

Met het SmartGoals Urban SkillCourt kan een gemeente deze mogelijkheid aan haar bewoners bieden. Dit nieuwe beweegconcept is een permanente opstelling van SmartGoals waarbij een brug wordt geslagen tussen bewegen en gamen. SmartGoals zijn mobiele frames met geïntegreerde LED verlichting waarmee onder andere; bewustzijn, handelingssnelheid, reactievermogen en het brein getraind wordt. Het SkillCourt is volledig naar eigen wens in te richten, waarbij ook andere inrichtingsmaterialen aan het court kunnen worden toegevoegd zoals voetbaldoelen, fitnessinstallaties, boarding, enzovoorts. Zo is het mogelijk om verschillende sporten op een court te beoefenen. Dit maakt het voor een brede doelgroep aantrekkelijk.

In de gemeente Rotterdam is reeds een SkillCourt aangelegd, een sportplein voor jong en oud, getraind of ongetraind. Het court heeft een afmeting van 40 meter lang bij 12 meter breed en kent 5 zones waarop je kunt gamen (trainen) of testen. Elke zone heeft een ander thema: techniek, kracht, performance, snelheid (runningtrack) en gaming (FUN). Daarnaast is het court uitgebreid met de TURNBAR®, een multifunctioneel fitnesstoestel. Hier wordt inmiddels veelvuldig gebruik van gemaakt. Zie in bovenstaand filmpje wat de pupillen van BLS Sports onder andere trainen op het court.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op een SkillCourt? Vraag vrijblijvend meer info over de verschillende configuraties en prijzen.