W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Met Urban SkillCourt één van de vijf winnaars van de innovatieprijs sportaccommodaties

Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij met onze innovatie SmartGoals Urban SkillCourt één van de vijf winnaars van de innovatieprijs sportaccommodaties 2021 zijn.

Ons SmartGoals Urban SkillCourt is speciaal ontwikkeld voor openbare ruimten en hiermee wordt de brug geslagen tussen bewegen en gamen. Het SmartGoals Urban SkillCourt is een permanente, interactieve installatie voor in de openbare ruimte. Het SkillCourt is volledig naar eigen wens in te richten en kan tevens voorzien worden van andere inrichtingsmaterialen zoals LED schermen, voetbaldoelen, boarding, fitnessinstallaties, enzovoorts. Hoe werkt het? Gebruikers kunnen via een app worden uitgedaagd om prestaties en skills te verbeteren. Er dient eenmalig een QR-code gescand te worden. Daarna kunnen attractieve oefeningen gekozen worden en kan de training gestart worden! Je kunt jezelf uitdagen maar het is ook mogelijk om anderen uit te dagen. Iedere gebruiker kan een eigen shield met profiel aanmaken waarin de resultaten zichtbaar zijn. Deze interactieve uitdaging zorgt voor beleving met een spelelement waardoor je het maximale uit jezelf kunt halen, elkaar kunt uitdagen om te sporten en te bewegen of lekker op je eigen gewenste niveau kunt trainen.

Pitch

Op 22 april aanstaande mogen wij net als de andere vier winnaars door middel van een pitch onszelf presenteren aan de markt. Een panel van deskundigen zal de marktpotentie van SmartGoals Urban SkillCourt beoordelen. Doordat de vakbeurs Sportaccommodaties helaas dit jaar niet door kan gaan, is er gekozen voor een online variant. Over het kunnen bijwonen van deze pitches op 22 april volgt snel meer informatie.