W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

MN Services voorziet kantoor van mobiele tribunes

MN Services werkt in opdracht van pensioenfondsen PMT, PME en Bpf Koopvaardij aan een goed pensioen in een betere wereld. Voor hun kantoor in Den Haag waren zij op zoek naar mobiele tribunes die multifunctioneel ingezet konden worden. Deze hebben wij onlangs mogen afleveren. Inmiddels hebben wij begrepen dat de tribunes goed gebruikt worden en bij diverse presentaties, workshops en meetings worden ingezet.

Mobiele tribunes

De mobiele tribunes die geleverd zijn bij MN Services hebben een lengte 2 meter en bestaan uit 3 zitrijen. De achterste rij is voorzien van een rugleuning als valbeveiliging. De tribune is voorzien van zwenkwielen waardoor de tribune gemakkelijk te verplaatsen is en in verschillende ruimtes kan worden ingezet. De opdrachtgever heeft gekozen voor houten zitbanken maar de tribune kan ook voorzien worden van verschillende tribunestoelen. Voor extra zitcomfort is in dit geval gekozen voor losse zitkussens in de kleur groen.

Leveringsprogramma tribunes W&H Sports

Bij de voorbereiding van de realisatie van een tribune zijn wij jou graag van dienst. Op basis van de beschikbare ruimte (binnen of buiten) en het gewenste aantal zitplaatsen, adviseren wij jou graag over de juiste type tribune. Wij leveren demontabele tribunes, telescopische tribunes, mobiele tribunes maar ook prefab tribune-elementen voor de realisatie van een betonnen staantribune of zittribune. Ook kunnen wij de technische uitwerking  (stoelenplan) en montage verzorgen. Download hier de digifolder tribunes!

Producten in dit artikel