W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Mobiele telescopische tribunes ter overname

Een van de mobiele telescopische tribunes met 4 zitrijen en 26 zitplaatsen.

De gemeente Koggenland overweegt de aanschaf van nieuwe tribunes en daarom kunnen de huidige tribunes worden overgenomen voor gebruik elders. Het gaat om 4 stuks mobiele telescopische tribunes met 4 zitrijen en 26 zitplaatsen per tribune die wij eind 2017 hebben mogen leveren.

De tribunes zijn nog in zeer goede staat en zijn uitgevoerd met doorlopende bankzittingen in de kleuren groen en wit. Deze kleuren zouden eventueel ook nog kunnen worden aangepast door het plaatsen van nieuwe zittingen in een andere kleurstelling. De afmetingen van de tribune zijn: ca. 425 cm breed en ca. 276 cm diep uitgeschoven (ca. 125 cm diep ingeschoven). Ze zijn makkelijk in- en uit te schuiven en kunnen door de ruimte worden verplaatst.

Technische specificaties, foto’s en prijzen kunnen op aanvraag worden toegestuurd. Bij eventuele interesse kun je contact opnemen met ons via [email protected] of telefonisch via 0252-6833000 of met Gemeente Koggenland, de heer Eric Overtoom via [email protected] of telefonisch via 0229-548489.

Producten in dit artikel