W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Mobiele tribunes

 

Mobiele tribunes

Eén van de grootste hockeyverenigingen van Den Haag en de grootste zaalvoetbalclub van Amsterdam hebben beide gekozen voor nieuwe mobiele tribunes. Zowel HGC als ASV Lebo hebben de zitcapaciteit voor hun toeschouwers vergoot door verplaatsbare tribunes aan te schaffen. Per tribune kun je al snel 18 volwassenen kwijt dus dat is ideaal. Het voordeel van deze tribunes is dat deze niet al te groot zijn en dus makkelijk te verplaatsen zijn. Door de aluminium constructie zijn de tribunes licht van gewicht en sterk tegelijk.

Bij ASV Lebo hebben ze er ook voor gekozen om aan de achterzijde wielen te laten monteren zodat de tribunes ook nog eens verrijdbaar zijn. Nadat je ze makkelijk naar achteren kantelt zijn deze dus eenvoudig weg te rijden naar een bijvoorbeeld een ander gedeelte van de sporthal of naar een opslagruimte. Dat is met name een uitkomst wanneer er in een sporthal ook nog eens andere evenementen of trainingen worden gehouden waarbij er meer ruimte nodig is. Zoals op de foto’s te zien is, worden de tribunes bij deze zaalvoetbalclub goed gebruikt.

Bij de hockeyclub HGC worden de tribunes ook in de hal gebruikt maar dan in de gloednieuwe blaashal van de club. In de tijdelijke zaalhockeyhal van 99×30 meter is uiteraard geen plek voor een vaste tribune dus deze mobiele variant is een perfecte uitkomst. Bij HGC is er gekozen om geen wielen toe te passen maar om de tribunes op 1 plek te laten staan. Uiteraard staan de tribunes dan wel op een soort vilt om de ondergrond te beschermen.

Zoals we eerder hebben laten zien zijn afgelopen zomer in de nieuwe Topsporthal de Koog ook mobiele tribunes geleverd welke zelfs voorzien zijn van tribunestoeltjes. Precies in dezelfde stijl als de stadionstoelen op de vaste hoofdtribune waardoor het geheel een mooie uitstraling krijgt. Zie hier meer foto’s van dat project.