W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Multifunctionele palen voor de KNVB

In opdracht van Agterberg hebben wij onlangs twee sets multifunctionele palen geleverd bij de KNVB Campus te Zeist. De palen staan in natuurgras en zijn aangebracht in schroeffundaties.

Multifunctionele palen

De multifunctionele palen zijn geschikt voor (voet)volleybal, tennis en badminton en hebben een ingebouwd mechanisme voor hoogteverstelling en het aanspannen van het net. Op deze manier kunnen er verschillende sportdisciplines worden gespeeld. Binnen de sport wordt er steeds meer gekeken naar de bijdrage die andere sporten kunnen leveren aan de motorische ontwikkeling van kinderen.

Schroeffundatie

Naast de milieuvriendelijke werkwijze hebben schroeffundaties ook als voordeel dat deze eenvoudig kunnen worden verplaatst. Normaliter worden grondpotten in betonfundaties aangebracht, maar hier is dus gekozen voor een innovatieve oplossing.

De voordelen van deze innovatieve fundatiemethode zijn als volgt:
– het is kosten- en tijdbesparend;
– er hoeft niet gegraven te worden;
– er is geen beton nodig;
– milieuvriendelijke fundatiemethode;
– lange levensduur;
– en niet geheel onbelangrijk: de schroeffundatie kan worden hergebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de multifunctionele palen of over de schroeffundatie? Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem contact op via [email protected] of bel naar 0252 – 683 300.

Producten in dit artikel