W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw: betonplaat met uitsparing voor kantplank!

In samenwerking met Struyk Verwo Infra heeft W&H Sports een betonplaat met uitsparing voor de gerecycled kunstgras kantplank ontwikkeld. Deze betonplaten van Struyk Verwo Infra worden vaak toegepast rondom sportvelden en kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en unieke richtingloze antislip structuur. Door de uitsparing in de betonplaat kan de gerecycled kunstgras kantplank verdiept worden aangebracht en hierdoor spelen we nog beter in op het behoud van infill en het tegengaan van de verspreiding van microplastics.

In opdracht van Gemeente Leidschendam Voorburg zijn bij vv Wilhelmus inmiddels de eerste betonplaten met uitsparing aangebracht waarin de GreenMatter kantplanken van gerecycled kunstgras verdiept zijn aangebracht. Het project is begeleidt door B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen.

Meer weten?

Wil je meer weten over GreenMatter en inrichtingsmaterialen die vervaardigd zijn uit gerecycled kunstgras? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected]! U kunt ook de website van GreenMatter bezoeken!