W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

NIEUW: de GreenMatter teamtafel

Met ons initiatief GreenMatter hebben wij op innovatieve wijze de kunstgras afvalberg verkleind door circulaire producten te ontwikkelen voor op en rond het sportveld. Door GreenMatter worden opdrachtgevers zoals gemeenten en ingenieursbureaus op een praktische en transparante manier ondersteund in een circulaire oplossing voor de verwerking van versleten kunstgrasmatten.

Circulaire uitdaging

Het zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma van kantplanken, picknicksets, parkbanken, bloembakken, walbeschoeiing en terras- en vlonderplanken, biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie. De ontwikkeling van nieuwe gerecyclede producten is bovendien een continue proces. Samen met onze opdrachtgevers wordt er steeds gekeken naar nieuwe oplossingen voor op en rond het sportveld. De laatste toevoeging aan het leveringsprogramma is de GreenMatter teamtafel.

De teamtafel

De ‘GreenMatter‘ teamtafel’ is ideaal voor ‘de derde helft’ op jouw sportvereniging! De teamtafel is een ideale mogelijkheid om een training of wedstrijd met het gehele team gezellig af te sluiten.

De ‘GreenMatter’ teambank kan eenvoudig worden ingegraven en is vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De teambank is staalversterkt en UV-resident. Na einde levensduur is deze 100% recyclebaar. Minimale verwachte technische levensduur 50 jaar. De afmetingen van de teamtafel zijn 385 cm bij 240cm. Kleur: donkergroen. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

Meer weten over GreenMatter?

Wil je meer weten over GreenMatter? Bekijk hier de website! Ook de Fieldmanager wijdde deze week een mooi artikel over de ‘groene’ missie van GreenMatter! Dat artikel lees je hier!

Producten in dit artikel