W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw: flexibele hekwerken voor stadions

Bayern München, Borussia Dortmund en FC Basel zijn een aantal clubs die al ervaring hebben met de flexibele hekwerken. Met de inzet van deze flexibele hekwerken, ook wel Fencebox genoemd, kan de veiligheid van toeschouwers in stadions worden verhoogd en kan ongewenst groepsgedrag worden beperkt (crowd control). De Fencebox is voorzien van 50 meter hekwerk en kan niet alleen in voetbalstadions worden gebruikt maar ook op evenementen, vliegvelden, luchthavens, bedrijfsterreinen, festivals, beurzen, concerten en calamiteiten.

Hoe werkt het systeem?

Het systeem werkt als volgt: Eerst wordt de bovenste kabel uit de Fencebox gehaald. Daarna dient deze kabel strak getrokken te worden tot de gewenste eindpositie. Het opgerolde hek wordt vervolgens via de laterale opening uit de box getrokken. Daarna worden de verticale tussenpalen met exacte afstanden onder de kabel geplaatst. Als laatste stap wordt het hek uitgetrokken op de vooraf gekozen route en vastgemaakt op een volgende box of andere toepassing.

Voordelen

Dit alles kan gemakkelijk met twee personen in slechts enkele minuten worden opgebouwd tot een stabiel hekwerk. Dit is één van de grote voordelen van de Fencebox. Een ander voordeel is dat het een positieve invloed heeft op de crowd control. Door het plaatsen van de flexibele hekwerken kunnen er duidelijke looproutes, afbakeningen en afrasteringen worden bepaald, hierdoor kan het publiek vlot en gecontroleerd doorstromen. Dit zorgt voor een extra stukje veiligheid. Het eindstuk van het hekwerk is overal tegen te bevestigen, waardoor het hek eindeloos kan worden uitgebreid. Het hekwerk is na gebruik weer makkelijk op te rollen en op te bergen in de Fencebox.

Meer informatie?

De Fencebox is leverbaar in meerdere vormen, hoogtes, lengtes, samenstellingen, vormen en kleuren. Ook zijn de flexibele hekwerken te voorzien van reclame-uitingen. Voor meer informatie kun jij een kijkje nemen op de product pagina van de flexibele hekwerken.

Producten in dit artikel