W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw in ons assortiment: oplaadlockers

Met het gebruik van de oplaadlockers sla je twee vliegen in één klap. Naast dat eigendommen veilig opgeborgen kunnen worden, kunnen deze ook nog eens opgeladen worden. Zo is iedere locker voorzien van een draadloze oplader, een Lightning oplader (voor iPhone), een micro USB oplader (voor Android) en een USB-C oplader (voor Android). Hiermee is de oplaadlocker een vernieuwend product dat inspeelt op de laatste technologische trends.

De oplaadlockers zijn onder andere geschikt voor: sportkleedkamers, restaurants en andere openbare ruimten. De lockers zijn gemaakt van staal en de deuren zijn afgewerkt met een perspex plaat. Het slot van de oplaadlocker is te vergrendelen door middel van een pincode. De oplaadlockers zijn verkrijgbaar met 10 of 20 vakken.

De lockers zijn gemakkelijk ergens op te plaatsen maar de uitvoering met 10 lockers kan ook eenvoudig aan de muur worden gehangen door middel van pluggen en schroeven.

De oplaadlockers zijn inmiddels goed ontvangen en wij hebben de eerste opdracht reeds mogen ontvangen. Ook geïnteresseerd in onze oplaadlockers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Producten in dit artikel