W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw: trainingsdoel met vrije netophanging

Voetbal is een wereldwijde populaire sport die door vele kinderen en volwassenen beoefend wordt. De sport- en inrichtingsmaterialen bij voetbal zijn dan ook zeer belangrijk. Niet alleen dienen deze aan allerlei wensen te voldoen zodat het beoefenen van de sport op een veilige manier kan, ook dienen de materialen van hoogwaardige kwaliteit te zijn. Hierdoor zal het spelplezier alleen maar groter worden.

Om ons als leverancier van sport- en inrichtingsmaterialen te blijven onderscheiden zijn we continue bezig met doorontwikkeling. Wanneer daar vraag naar is zijn wij bereid ons leveringsprogramma uit te breiden/ verbeteren. Wij hebben al eerder uit de markt de vraag gekregen naar een trainingsdoel dat voor hetzelfde gevoel/ervaring kon zorgen als ons voetbaldoel met spanstangen (kooimodel). Dit doel is namelijk een officieel wedstrijddoel met een professionele uitstraling. Dit ‘kooimodel’ voetbaldoel wordt gebruikt door diverse profclubs in hun stadions en op hun jeugdcomplexen. Maar we merken dat ook steeds vaker voetbalverenigingen de keuze maken voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Dit wedstrijddoel is daarom de uitkomst voor elke voetbalclub ongeacht het niveau. Ons voetbaldoel met spanstangen (kooimodel) wordt geproduceerd in Duitsland. In tegenstelling tot menig ander productieland wordt hier nog veel waarde gehecht aan de duurzaamheid en veiligheid van aluminium voetbaldoelen. Dit komt tot uiting in de innovatieve netbevestiging zonder uitstekende haken. Nog belangrijker; elk aluminium voetbaldoel van ons wordt met de hand gelast, nadat het doelprofiel intern verstevigd is.

Nieuw: trainingsdoel met vrije netophanging

Om het gevoel van ons kooimodel voetbaldoel te evenaren in een nieuw trainingsdoel zijn we samen met onze producent Schäper aan de slag gegaan en uiteindelijk is daar ons nieuwe trainingsdoel met vrije netophanging uit ontstaan. Het is een volledig gelast en met inwendig versterkte hoekverbindingen aluminium trainingsdoel met netbeugels voor vrije netophanging. De extra diepe netbeugels zorgen ervoor dat het doel lijkt op voetbaldoelen met spanstangen (kooimodel doel) die in veel stadions te vinden zijn. Door deze diepte en de vrije netophanging gaat de bal diep het doel in en komt niet terug.

Kwalitatief hoogwaardig

Omdat wij met al onze materialen kwaliteit altijd hoog in het vaandel hebben staan en onze doelen op een zeer duurzame wijze worden geproduceerd, kunnen wij met een gerust hart 8 jaar garantie geven op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie. Daarnaast worden de materialen geleverd met een TÜV-certificaat (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN).

Met ons kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit‘ bieden wij de opdrachtgever zekerheid en nog meer ondersteuning bij het kiezen voor duurzame, veilige en kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen.